Nihat Can, “siz arka planda zorlukla bizi yansıtıyorsunuz”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın bayramı sebebiyle basın mensuplarıyla ile kahvaltıda buluştu.

Bilecik Belediyesi Sultaneli Yöresel Lezzetler Evinde düzenlen kahvaltıda Başkan Can basın ile sohbet ederek onların derdini dinledi, ardından günün anlam ve önemi hakkında konuşma yapan Nihat Can;

“GAZETECİLİK ZOR BİR MESLEK”

” Öncelikle 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramınızı kutluyorum. Bu anlamlı programa katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Tabi gazetecilik zor bir meslek biz protokol olarak ön planda oluyoruz ama siz arka planda zorlukla bizi yansıtıyorsunuz. Bunun içinde size ayrı bir teşekkürü borç biliyorum.” ifadelerini kullandı.

“SİZLERİN DEĞERLENDİRMESİ BENİM İÇİN ÖNEMLİ”

Basın olmazsa yaptıklarımızı halka duyurmanın zor olduğunu belirten Can, “Tabi eksik tarafımızı belirtiyorsunuz ama bunun yanında doğru yaptığımızı da bizi beyan ediyorsunuz bunun içinde size teşekkür ediyorum. Arada kahvaltıda yemekte buluşup istişare edelim sizlerin değerlendirmesi benim için önemli. Ben tekrardan gününüzü tebrik ediyor kolaylıklar diliyorum.” dedi.

 

BASIN MENSUPLARINA ÜCRETSİZ OTOPARK SÖZÜ VERDİ

Belediye Başkanı Nihat Can; Bilecik Belediyesi tarafından yapılan katlı otoparkın basın mensuplarına ücretsiz olacağını duyurdu.

 

 

Programın sonunda Başkan Can basın mensuplarına çeşitli hediyeler takdim ederek, toplu hatıra fotoğrafı çekinilmesiyle son buldu.

Nihat Can, “siz arka planda zorlukla bizi yansıtıyorsunuz”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin