“Ne Bu Cürret Başkan!” HaberSİZsiniz Erhan TOKA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu sözlerim CHP İstanbul İl Başkanı  Canan Kaftancıoğlu ve onun gibi düşünen zihniyete…

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ten  sadece adıyla bahseden bu zat’a tepkiler çığ gibi gelmişti hatırlarsanız..

Ben de bu zat’a sesssiz kalmak istemedim, geç de olsa bir şekilde tepkimi koymak istedim..

Yani aklım sırrım ermiyor bazen, birilerinde nedir bu ATATÜRK rahatsızlığı?

Ülkemizi dahili ve harici behtbahtlardan kurtarmış, emperyalist güçlerle mücadele etmiş, Cumhuriyetimizi kurmuş ve muasır medeniyetlere ülkemizi taşımak için onca Devrimleri gerçekleştirmiş bir dünya lideri Ata’mıza bu alerji niye? Akıl, sır alacak değil yeminle…

CHP’nin bu İstanbul İl Başkanı hanfendi arada bir ATATÜRK’le ilgili çalı dibi yokluyor aklı sıra. Gelen tepkiler üzerine de kendince bir takım mahazeretler üreterek zeytinyağı gibi üste çıkma çabalarında ancak nafile…Ancak Tüp macundan çıktı bir kere geri girmesi mümkün değil..

Kaftancıoğlu’nun ATATÜRK’le ilgili bu söylemine sosyal medya üzerinden binlerce tepkiler yağdı.Bu tepkilere CHP’nin ileri gelen tanınmış isimleri de tepki koyarak paylaşımlarda bulundular.

En sert tepkiyi de CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve İzmir Milletvekili Atilla Sertel verdi bu zat’a..

Ama gel gelelim CHP genel merkezi yumuşak bir şekilde geçiş yaptı bu konuda.Tartışmaların büyümesinin ardından gözlerin çevrildiği CHP genel merkez yönetimi devreye girerek Kaftancıoğlu’nun bilgisine başvurmuş.Parti yönetiminin Kaftancıoğlu’nun ATATÜRK  ifadesini kullanmamasının altında  “siyasi bir kasıt ve tercih olmadığı” gerekçesiyle disiplin sürecini işletmeyi düşünmediği belirtildi.

Gelinen noktada da İl Başkanı hakkında genel merkez kılını bile kıpırdatmadı tabikii..

Üyesi olduğum ve ATATÜRK’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisinde böyle insanların olması hatta İstanbul gibi metropol bir şehrin İl başkanı olmasını hazmedemiyorum,kabullenemiyorum. ATATÜRK’le ilgili eğer bir derdiniz varsa ve kocaman da bir yürek yediyseniz eğer açık açık söyleyin ey  bre cahiller, eyy bre vicdansızlar sizi de görelim!..

Kafası başka şeylere çalışanlar varsa şunu unutmamalıdırlar;  bu partide 10 Aralık’tan önce  29 Ekim gelir.

Eğer paşamdan bahsetmeniz gerekirse; Cumhuriyetimizin ve partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ten bahsederken aynı bu sıfatla bahsetmelisiniz.

Şimdi ben size buradan bahsederken; “Canan ” desem olur mu hiç Canan Kaftancıoğlu???

“NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE…”

“MUSTAFA KEMAL’İN ASKERLERİYİZ”

“Maske Tak, Sosyal Mesafeyi Koru, Hijyen Kurallarına Dikkat et”

HOŞÇAKALIN

 

 

“Ne Bu Cürret Başkan!” HaberSİZsiniz Erhan TOKA
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin