MV. SELİM YAĞCI, BİLECİK’İN TALEPLERİNİ REİS’E SUNDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı Bilecik’in taleplerini ve önerilerini içeren dosyayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sundu.

Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti’nin 30. İstişare ve değerlendirme toplantısını gerçekleştirdiği Kızılcahamam kampında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Bilecik’in önemli talep ve önerilerini iletti.

Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Bilecik’e ilişkin talep ve önerileri içeren dosyayı sunduğunu dile getiren Milletvekili Selim Yağcı, konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Kızılcahamam’da yaptığımız Ak Partimizin 30. İstişare ve değerlendirme toplantısı Cumhurbaşkanımızın kapanış hitapları ile tamamlandı.

Toplantı sırasında bizde Sayın Cumhurbaşkanımıza Bilecik’imize ilişkin ve talep ve önerilerimize içeren dosya sundum.

Cumhurbaşkanımız ayrıca çiftçimize ekmeklik buğday fiyatını ton başına yedi bin elli lira açıklayarak bir müjde verdi. Çiftçimiz ve köylümüze hayırlı bereketli olsun. Ayrıca Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan kamu çalışanlarımıza da müjdeyi duyurdu: “3600 ek gösterge düzenlemesini, 5 milyonu aşkın memur ve emeklinin tamamını ilgilendiren bir formülle hazırladık. Yarın kabine toplantısı sonrasında detayları açıklayacağım.”  Hayırlı ve bereketli olsun. Hep birlikte daha iyiye daha güzele…

MV. SELİM YAĞCI, BİLECİK’İN TALEPLERİNİ REİS’E SUNDU
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin