MÜZİK KURSLARI SERTİFİKA TÖRENİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve şu ana kadar binlerce müzikseverin müzikle buluştuğu Bilecik Belediyesi Müzik Kursları sertifika töreni gerçekleştirilecek.

Sanat ve Kültür Şehri Bilecik’te; Bilecik Belediyesi tarafından uzun yıllardır gerçekleştirilen ve onlarca müzik dalında yeni müzisyenlerin yetiştiği müzik kursları sona erdi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen kurslar sonunda kursiyerler almış oldukları eğitimleri sertifika ile taçlandıracak.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen kurslar kapsamında; Bağlama, Ud, Keman, Gitar, Ney, Yan Flüt, Ritm-Perküsyon ve Klarnet alanlarında kurs gören öğrenciler sertifikalarını alacak.

Belediye Başkanı Semih Şahin;  Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde 16 Nisan Salı günü saat: 20:00’de düzenlenecek programda öğrencilerimize sertifikalarını taktim ederken, kursiyerler de almış oldukları eğitimleri, sunacakları konser ile ortaya koyacak.

MÜZİK KURSLARI SERTİFİKA TÖRENİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin