MUTLULUKLAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in tanınmış eski esnaflarından Poşetçi Nejdet diye tanınan Nejdet Dinç ve Sucu Kadir diye tanınan Kadir Ebe’nin torunları;  Metin ve Gülden Dinç’in oğulları Dinçer ile Elazığ eşraflarından Celal ve Emine Köprücü’nün kızları Hacer  düzenlenen nikah töreniyle hayatlarını birleştirdiler.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ün şahitlik ettiği nikah akdini Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin yerine getirdi.

BAŞKAN SEMİH ŞAHİN;” İSTANBUL SÖZLEŞMESİNE RİAYET EDİN”

Başkan  Şahin yaptığı konuşmasında genç çiftleri tebrik ederken; “Her ne kadar kaldırılsa da İstanbul Sözleşmesini sizlere takdim ediyorum ve bu sözleşme kurallarına bir ömür boyu riayet etmenizi istiyorum”dedi.

MİLLETVEKİLİ YAŞAR TÜZÜN;” GENÇ ÇİFTİMİZE ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİM”

Milletvekili Yaşar Tüzün de yaptığı konuşmasında; “Yıllar çok çabuk geçiyor. Damadımız Dinçer’in doğumunu ve sünnet düğününü daha dün gibi hatırlıyorum. Evlenme cüzdanını ise gelin kızımıza vermek istiyorum. Çünkü damadımız Bilecik’e bir seçmen daha kazandırmış oldu. Bu anlamda Dinç ve Köprücü Ailelerini tebrik ediyor, genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Hacer ve Dinçer çiftimizi tebrik eder, Mutluluklar Dileriz. (11Haber)

 

MUTLULUKLAR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin