MUHTARLARIN TALEP VE GÖRÜŞLERİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkan Danışmanı Rafet Özbek, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Dumansızoğlu, birim müdürleri ve Güzel Masa çalışanları, muhtarlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.

Muhtarların talep ile görüşlerine en kısa sürede çözüm üretilmesi amacıyla her ay düzenlenen toplantının 4.’sü Kültür ve Kongre Merkezinde yapıldı.

Mahalle sakinleri tarafından dile getirilen talep ve görüşlerin de dinlenildiği toplantıda, şu ana kadar yapılan ve yapılması planlanan konular ele alındı ve muhtarlara bilgi verildi.

MUHTARLARDAN GELEN 96 TALEBİN 91 ÇÖZÜLDÜ

Muhtarların sorularına cevapların verildiği toplantıda ayrıca Güzel Masa birimine iletilen konular görüşülerek, çözülen konular hakkında bilgi verildi.

Toplantıda ayrıca, Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında mahalle sakinleri ve muhtarların Güzel Masa’ya ilettiği 96 talebin 91’i çözüme kavuşturulduğu bilgisi muhtarlarla paylaşıldı.

Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ve muhtarlar, gerçekleştirilen toplantı ve taleplerin kısa sürede çözüme kavuşması dolayısıyla Başkan Danışmanı Özbek, Başkan Yardımcısı Muharrem Dumansızoğlu ile birim müdürlerine teşekkür etti.

MUHTARLARIN TALEP VE GÖRÜŞLERİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin