MİNİK ÖĞRENCİLER CAN DOSTLARLA BULUŞTU

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlimizdeki ana okulu ve kreşlerde eğitim gören çocuklardan oluşan yaklaşık 200 minik öğrenci, Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek, can dostlarımızla buluştu.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden minik öğrenciler, hayvanları sevdi ve onlara mama verdi.

 

Belediye Başkanı Nihat Can da düzenlenen etkinliğe katılarak, çocuklarla birlikte hayvanları sevdi onlara mama verdi.

 

Renkli ve güzel görüntülerin yaşandığı etkinlikte Belediye Başkanı Nihat Can, çocuklara meyve suyu ve kek ikram etti.

 

Bilecik Belediyesi olarak her vesile ile çocuklarımızı eğitmenin yanı sıra onların sosyal ve kültürel dağarcığını geliştirecek aktiviteler düzenlediklerini kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can; çocukların yüzlerinde gülümseme bırakmak için var güçleriyle çalıştıklarını kaydetti.

Hayvanları koruma konusunda farkındalık yaratan etkinlik hakkında açıklama yapan Başkan Can, “Bilecik Belediyesi olarak, sokak hayvanları başta olmak üzere bütün can dostlarımıza yönelik yapmış olduğumuz çalışmalar onlara vermiş olduğumuz önemin birer göstergesidir. Çocuklarımızı hayvan sevgisiyle büyütelim ki o sevgi tüm dünyayı güzelleştirsin. Bu vesile ile çocuklarımız hayvan barınağımızı görmüş oldu. Gerçekten can dostlarımız burada çok güzel ortamlarda yaşamlarını sürdürüyor.” dedi.

 

Öğretmen ve öğrenciler de düzenlenen etkinlikten duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

MİNİK ÖĞRENCİLER CAN DOSTLARLA BULUŞTU
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin