Milletvekili Yağcı; “Sağlıklı Huzurlu Yıllar Dilerim”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Milletekili Selim Yağcı, İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk,Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Karadayı, Belediye Meclis Üyeleri ve Partililer 11Haber’i ziyaret etti.

11haber sahibi Erhan Toka’ya değerlendirmede bulunan Yağcı, Gazetecilik mesleğinin zorluklarından bahsederek, demokrasinin olmazsa olmazı olan basının evrensel ilkeler çerçevesinde değerli bir görev ifa ettiğini belirterek, sorumlu gazetecilik anlayışı çerçevesinde çalışan bizlerin ve tüm Bilecikli hemşehrilerinin yeni yılını kutladı.

Yağcı konuşmasının devamında yerel basının önemine vurgu yaparak  yakından takip ettiğini, Bilecik kamuoyunu bilgilendirmede aktif bir görev üstlendiğini kaydetti.

2020 Yılını da kısaca değerlendiren Yağcı tün dünyayı etkileyen pandeminin ülkemizde de kötü izler bıraktığını aktararak hükümet olarak gerekli tüm tedbirlerin maksimum düzeyde aldıklarını ifade etti.

“HUZUR, BARIŞ, SAĞLIK VE MUTLULUK”

Yeni yılın başta ülkemize ve ilimize huzur, barış, sağlık ve mutluluk getirmesi temennilerini ileten Milletvekili Selim Yağcı,aracılığımızla tüm hemşehrilerimizin yeni yılını kutladı.

Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Milletvekili Yağcı; “Sağlıklı Huzurlu Yıllar Dilerim”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin