Milletvekili ve Belediye Başkanı Gençlerle Bir Araya Geldi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milletvekili Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can, Geleceğimizin yarınları olan gençlerle bir araya geldi.

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada Milletvekili Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can gençlere tavsiyelerini aktarırken, Yeni Türkiye hedeflerinin oluşmasında büyük rol taşıyan gençlerin fikir ve kararlarına olan gereklilikten söz etti.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

 

Türkiye’nin gençleriyle var olduğunu ve gençlerin 2023-2053 ve 2071 Türkiye’sinin mimarları olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Nihat Can, yeni dönem yatırımlarında gençlere yönelik birçok projenin olduğunu belirtti.

 

‘’GENÇLERİMİZİ SEVİYORUZ; YENİ DÖNEM PROJELEREMİZİN ÇOĞU GENÇLERİMİZE HİTAP EDİYOR’’

Konuşmasında; ‘’Gençlerimizi Seviyoruz, onlarla güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz’’ ifadelerini kullanan Belediye Başkanı Nihat Can, şunları söyledi:

‘’Fikirlerine her zaman ihtiyaç duyduğumuz ve sahip oldukları enerjiden moral bulduğumuz Sevgili gençlerimizle bir araya geldik. Güçlü Demokrasimizde en büyük yere sahip gençlerimizin fikir ve taleplerini dinlerken aynı zamanda 31 Mart Yerel Seçimlerde desteklerini talep ettik. Çünkü her vesileyle vurguladığımız 2023-2053 ve 2071 Türkiye’sini bugünün gençleriyle hazırlayacağız. Gençlerimizden almış olduğumuz güç ve ideallerle Bilecik’imizi ve Türkiye’mizi muasır medeniyet seviyesine çıkaracağımızı düşünüyorum. Davetimize katılarak bizleri onurlandıran Sevgili gençlerimize çok teşekkür ederken, programımıza teşrif eden ; fikirleri ve anlamlı konuşmasıyla bizleri bilgilendiren Sayın Milletvekilimiz Selim Yağcı’ya da ayrıca teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

 

‘’GENÇLERİMİZ BİZİM EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ. ONLARLA GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ’’

Milletvekili Selim Yağcı ise gençlerimizin yarınlarımız için üstlendikleri rolü aktardı. Gençlerimizin enerjileri ile moral buldukları ve gençlerle birlikte Yeni Türkiye hedeflerinin gerçekleştirileceği vurgusunu yapan Milletvekili Selim Yağcı, ‘’Kıymetli gençler, sizler de biliyorsunuz ki çok şükür bizler büyük bir medeniyetin varisleriyiz ve ecdadımız 1071’de olduğu gibi 1453’te de büyük zaferler elde etti. 1915’te Canakkale’de olduğu gibi yakın dönemde de birçok kahramanlığı ortaya koydu. Dolayısıyla sizlerin de bu şuur ve iradeyle geleceğe yürüdüğünüzü biliyorum. Bizler de bu anlamda sizlere çok güveniyor ve sizler için güzel çalışmalar ortaya koymaya çalışıyoruz. Bizler burada muasır medeniyetler seviyesine çıkmak için sizlere tavsiyelerimizi aktarırken aynı zamanda sizlerin heyecanlarını ve enerjilerini paylaşmak arzusundayız. Belediye Başkanımız Nihat Can’ın gençlerimiz için hazırlamış olduğu Vizyon Projelerimiz hakkında gençlerimizin görüş ve önerilerini aldık. Gençlerimizden almış olduğumuz güçle Bilecik’imiz ve Türkiye’miz için çok büyük işler başaracağımıza inanıyorum.’’ diye konuştu.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Milletvekili ve Belediye Başkanı Gençlerle Bir Araya Geldi
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin