MHP’DE DEĞİŞİM RÜZGARLARI ESTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik Teşkilatları İlçe Kongrelerini Tamamladı.

 

Pazaryeri ve Söğüt kongrelerinin tehir edilmesiyle başlayan süreçte ilçe kongrelerini bitiren MHP’de değişim rüzgarları esti.

 

MHP TABANI GENEL MERKEZİN ATADIĞI İSİMLERE PRİM VERMEDİ

Bozüyük’te genel merkez tarafından geçtiğimiz aylarda görevden alınan Yılmaz Çevik( 95 OY),mevcut başkan Ramazan Ayva’ya (93 OY), karşı yeniden başkan olurken, Merkez İlçede ise mevcut başkan Talha Özkan’ın ( 92 OY),karşısına çıkan İbrahim Koşuk  (103 OY) ve listesi seçimi kazanan oldu.

 

İNHİSAR’DA TEŞKİLAT  DA YOK KONGRE DE YOK!

Deyim yerindeyse kıran kırana geçen seçimlerde MHP tabanının genel merkez tarafından atanan başkan ve yönetim kurulu üyelerine destek vermeyerek değişimden yana tavır takındıkları kaydedildi. Diğer yandan teşkilatı bulunmayan İnhisar ilçesinde kongre yapılmadığı da belirtildi.

 

İL KONGRESİ DE ÇEKİŞMELİ GEÇECEĞE BENZİYOR

Yaşanan bu gelişmelerin ardından yapılacak İl kongresinde de mevcut başkana karşı çıkacak başkan ve yönetim kurulu üye listesinin daha şanslı olduğu da gelen bilgiler arasında yer aldı.

 

MHP BOZÜYÜK İLÇE BAŞKANI YILMAZ ÇEVİK VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ:

Mustafa Çetintaş, Recep Tepe, Mümin Gün, Hayri Tutar, Volkan Usta, Veli Yılmaz, Karani Çetin, Eyüp Kabak, Cemalettin Yıldırım, Fahri Selvi, Nihal Göçerler, Esra Togay Balcı, İrfan Cin, Kürşat Genç, Muharrem Doğan, Haşim Yılmaz, Osman Kırtaş, Mehmet Büber

 

MHP BİLECİK MERKEZ İLÇE BAŞKANI İBRAHİM KOŞUK VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ:

Murat Yılmaz, Cem Çevik, Ahmet Sarı, Metin Saltan, Arzu Gülmüş Filoğlu, Merve Yılmaz, Hülya Dağ, Yılmaz Sert, Nurettin Erkan, Ahmet Filiz, Davut Cengiz, Türker Çoban, Ömer Altundal, Yılmaz Tatar, İbrahim Cihan, Gürhan Kutay, Mehmet Can Kılıç, Oğuzhan Güçlü

MHP’DE DEĞİŞİM RÜZGARLARI ESTİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin