METİN HOCA MAZBATASINI ALDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bilecik İl Başkanı M.Metin Yaşar Mazbatasını Aldı.

9 Şubat 2020 Pazar günü yapılan kongrede 125 Oy olarak seçimi kazanan Yaşar ve Yönetim Kurulu üyeleri mazbatalarını aldı.

Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Feyzullah Tanrıverdi’nin elinden mazbatasını alan M.Metin Yaşar yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

9 Şubat’ta şölen havası içerisinde geçen bir il kongresi gerçekleştirdik. Sonuçta kongremizin belirleyici unsuru olan delegelerimiz tercihlerini kullandılar ve bugünde bunu yasallaştırmak için mazbatamızı almak üzere seçim kurulumuza geldik. Mazbatamızı aldık ve bundan sonra göreve kaldığımız yerden devam edeceğiz.

 

“GENEL İKTİDARA ULAŞACAĞIZ”
ülkemiz ekonomik ve siyasi bağlamda çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Böyle sıkıntılı süreçten geçerken her zamankinden daha fazla Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarına ihtiyaç olduğu bir dönemde kongrelerimizi gerçekleştirdik. Tüm ilçe kongrelerimizi tamamladık, il kongremizi de tamamladık. Bundan sonra iktidara yürüyen Cumhuriyet Halk Partisi’nin lokomotif gücü olarak bütün üyelerimiz ile birlikte arzu ettiğimiz hedefe yani genel iktidara ulaşacağız.

“BİZİM MEDYAMIZ ÖRGÜTLERİMİZ”
Mevcut iktidarın yanlış politikaları yüzünden ülkemiz yaşanmaz bir hale geldi. İşte böyle bir süreçte bizim yandaş medyamız örgütlerimizdir çünkü mevcut iktidar yıllardır tüm kurumları ele geçirdiği gibi medyayı da ele geçirdi. Bu yandaş medya, sanki iktidar partisinin politikalarını doğruymuş gibi halka pompalama noktasında birbirleri ile yarış ediyor. Onun için diyorum ki; ‘bizim medyamız yok, bizim medyamız örgütlerimiz.

“HEP BİRLİKTE SAĞLAYACAĞIZ”

Ülkemizin ilgili çözüm politikalarını en ücra noktaya ulaştıracak örgütlerimiz olacaktır. Bu nedenle iktidar yürüyüşümüzde örgütlerimize çok büyük görevler düşecektir, tüm partililerimize çok büyük görevler düşecektir. İster erken olsun, ister zamanın da olsun yapılan bir seçimde Cumhuriyet Halk Partisi’nin genelde iktidar olmasını hep birlikte sağlayacağız. Nasıl yerelde biz iktidar olabildiysek, genelde de iktidar olacağımızdan hiçbir kuşkum yok, ben buna inanıyorum ve herkesin de inanmasını istiyorum

ÇOK SAYIDA PARTİLİ KATILDI

Mazbata törenine Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu,  İnhisar İlçe Başkanı Melih Bayrak,Söğüt İlçe Başkanı Yusuf Sert, Gölpazarı İlçe Başkanı Turgay Yılmaz, Bozüyük İlçe Başkanı İhsan Esel, Belediye Başkanı Semih Şahin, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri ile partililer katıldı.

 

METİN HOCA MAZBATASINI ALDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin