METİN HOCA ELA BEBEĞİ KUCAĞINA ALINCA HEYECANLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YAŞAR;” SAĞLIKLI BİR ÖMÜR DİLİYORUM”

CHP İl Başkanı M.Metin Yaşar  ziyaretleri kapsamında partililerin yeni dünyaya gelen bebeklerini görmeye gitti.

CHP İl Yönetim kurulu üyesi Elif Esin Ünsal ve Milletvekili Yaşar Tüzün’ün danışmanı Sinan Ünsal’ın çocukları “ELA” bebeği kucağına alarak seven Metin Yaşar’ın heyecanladığı kaydedildi.

Diğer yandan yine CHP il Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Kara’nın da yeni doğan Hüseyin Mete adlı bebeklerini ziyaret eden CHP İl Başkanı M.Metin Yaşar yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi:

“ELA VE HÜSEYİN METE BEBEKLER”

“CHP İl Yönetim Kurulu olarak İl Yönetiminde görev yapan Ahmet Kara’nın yeni doğan bebekleri Hüseyin Mete’ye ve Elif ve Sinan Ünsal çiftinin yeni doğan bebekleri Ela bebeğe hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Yavrularımıza uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum..”

EŞİ ARİFE YAŞAR VE PARTİLİ BAYANLAR EŞLİK ETTİ

Ziyaretlere İl Başkanı M.Metin’in yanısıra Eşi Arife Yaşar, Kadın Kolları Başkanı Nurten Bilecikligil, İl Yönetim kurulu üyesi Sevilay Korkman, Kadın Kolları Üyeleri Gülay Yerci ve Öznur Kara eşlik ettiler.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, Nurten Bilecikligil, Arife Yaşar, Mehmet Metin Yasar ve Korkman Sevilay dahil, gülümseyen insanlar, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan

METİN HOCA ELA BEBEĞİ KUCAĞINA ALINCA HEYECANLANDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin