MEMLEKET PARTİSİ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi Bilecik İl Örgütü Ziyaretlerine Devam ediyor.

İl Başkanı Hüseyin Korkman ve yönetim kurulu üyeleri Bilecik’te bulunan Sivil Toplum Kuruluşları, Dernek ve Oda ziyaretleri gerçekleştirdi.

Esnaf Odaları Başkanı Halit Gölcan, Baro Başkanı Av. Halime Aynur, Eczacılar Odası Bilecik İl Temsilcisi Ecz. Ender Olcay ve Bilecikspor Başkanı Ali Muyşin’i makamında ziyaret eden Başkan Korkman, İl Sekreteri Erhan Toka ve Merkez İlçe Başkan Vekili Okan Vural ve beraberindekiler duydukları memnuniyetlerini ifade ederek  ev sahibi başkanlardan misafirperverliklerinden dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

Esnaf Odaları Başkanı Halit Gölcan ile esnafların sorunlarını, Baro Başkanı Av. Halime Kahraman ile başta Hukuk olmak üzere Bilecik Adliye binası sorununu, Eczacılar Odası İl Temsilcisi Ecz. Ender Olcay ile sektörün sorunlarını ve çözüm önerileri, Bilecikspor Başkanı Ali Muyşin ile başta Amatör sporların sorunları olmak üzere Bilecikspor’un BAL Ligine çıkma mücadelesini, Bayan Futbol takımının şampiyonluğunu masaya yatırdıkları kaydedildi.

“ANKET SAHADA, SOKAKTA…”

Memleket Partisi İl Başkanı Hüseyin Korkman yaptığı değerlendirmede;” İlimizde bulunan bürokratları, STK temsilcilerini, Dernek ve Oda temsilcilerini ziyaretlerimiz devam ediyor. Memleket Partisi olarak Atatürk ilke ve inkilaplarını benimseyen  toplumun her kesimiyle kucaklaşacağız. Partimizin kuruluşunun birinci yılında 66 il ve 280 İlçemizde örgütlendik.  YSK açıkladı,  Memleket Partisi olarak yapılacak seçimlere katılıyoruz. Her ne kadar bazı anket şirketleri partimizi görmezden gelseler de anket masada değil, sahada, sokakta…

“GENEL BAŞKAN MUHARREM İNCE YAKINDA BİLECİK’E GELİYOR”

17 Mayıs’ta partimizin kuruluşunun 1. yılını Ankara’da büyük bir coşku ile kutlayacağız. Genel Başkanımız sayın Muharrem İnce de yakın bir zamanda ilimize teşrif ederek vatandaşlarımızla buluşacak. Genel başkanımızın Bilecik’e geleceği tarihi de yakında kamuoyu ile paylaşacağız. Bizim sloganımız belli; Ne Cumhur Ne Millet Tek Yol Memleket” diyerek hedeflerinin 50+1 olduğunu belirtti.

MEMLEKET PARTİSİ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin