Memleket Partisi Yalova İl Başkanı Ertan Şener: “Hedefimiz 50+1”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi Yalova İl Başkanı Ertan Şener 11Haber Muhabiri Erhan Toka’ya özel açıklamalarda bulundu.

Başkan Şener açıklamasında Genel Başkan Muharrem İnce’nin başlattığı Memleket Hareketinin partileştiğini belirterek Yalova’da da örgütlendiklerini kaydetti. İl Başkanı Ertan Şener;

BAŞKAN ERTAN ŞENER;” 18 EYLÜL’DE KURULTAY YAPACAĞIZ”

” Genel Başkanımız sayın Muharrem İnce 4 Eylül tarihinde Sivas’tan başlattığı Memleket Hareketini partileşme süreciyle tamamladı. Yaklaşık 50 İl’de örgütlenme çalışmalarımız tamamlandı. Diğer İllerde de faaliyetler devam ediyor. İllerde ve İlçelerde kongrelerimizin ardından 18 Eylül’de Ankara’da 1.Olağan Kurultayımızı gerçekleştireceğiz. Sayın genel başkanımız geçtiğimiz günlerde memleketi Yalova’ya gelerek ilk ziyaretini yaptı.

“YALOVA’LI HEMŞEHRİLERİMİZ ÖZ EVLADINA YİNE SAHİP ÇIKTI”

Sağolsun Yalova’lı hemşehrilerimiz her zaman olduğu gibi  kendi öz evladına, yine Muharrem beye sahip çıktı. Genel başkanımızın da dediği gibi Cumhurbaşkanlığı Başkanlık sisteminde 50+1 formülü var.

“HEDEFİMİZ 50+1”

Memleket Partisi olarak da bizim hedefimiz 50+1 alarak ülkeyi yönetmek. Ülkemizin durumu ortada, ekonomi felç olmuş, tarım sektörü kan ağlıyor, eğitimi ne uzaktan ne yüzyüze başaramadılar. EYT’liler dertli, üniversiteli genç işsiz kardeşlerimiz umutsuz.

“GENÇLERİN UMUDU OLMAK İÇİN BU YOLA ÇIKTIK”

Gençlerin umudu olmak için çıktığımız bu yolda toplumun her kesiminden çok fazla teveccüh görüyoruz. Genel Başkanımızın sürekli bahsettiği gibi Sonbahar’da herkes görecek 1.parti olacağız” ifadelerine yer verdi.

Memleket Partisi Yalova İl Başkanı Ertan Şener: “Hedefimiz 50+1”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin