MEMLEKET PARTİLİLER METRİSTEPE’YE YÜRÜDÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Başkanı Av. Mustafa Kemal Çiçek, İl Başkanı Hüseyin Korkman, Bozüyük İlçe Başkanı Şükrü Çetin ve partililer Metristepe anıtına yürüdüler.

1.İnönü Zaferlerinin 101. Yılı nedeniyle geleneksel olarak düzenlenen yürüyüşe katılan Memleket Partili yöneticiler Şehitlerin huzurunda şükran ve minnet duygularını sundular.

1.131 Rakımlı Anıta yaklaşık 12.Km’lik yürüyüşün ardından bir değerlendirmede bulunan Memleket Partisi YDK Başkanı Av. Mustafa Kemal Çiçek, “Büyük Önder’in TBMM Başkanı olarak, II.İnönü Zaferi sonrası, İsmet Paşaya telgraf çeker ve der ki.Siz orada yalnız düşmanı değil, Türk Milletinin makus talihini de yendiniz. İşte o coğrafyanın merkezine Metristepe’ye, bu kutlu zaferin 101. Yılında, AKUT ve UMKE nin tecrübeli ekipleri ile yaklaşık 5 saat süren, 13. Km lik faaliyet gerçekleştirdik; Faaliyetimize eşlik eden Memleket Partisi Bilecik İl Başkanımız Hüseyin Korkman ve Bozüyük ilçe Başkanımız Şükrü Çetiner’e teşekkür ediyorum. Metristepe; Sivrihisar, Bursa, Eskişehir, Sakarya ve Kütahya’ya kadar çok geniş bir alana hakim bir alan, bu güzel faaliyet hasebi ile Başta Büyük Kumandan Mustafa Kemal ATATÜRK ve İsmet İNÖNÜ olmak üzere tüm kahramanlara bir kez daha, saygı ve rahmetle minnetlerimi sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

MEMLEKET PARTİLİLER METRİSTEPE’YE YÜRÜDÜ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin