M.SADIK KAYA;” DÜN NEREDEYDİK, BUGÜN NEREDEYİZ?”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te 21 yıldır faaliyette bulunan Gölpazarını Tanıtma ve Kültür Derneğinin kurucu başkanı M.Sadık Kaya sosyal medya hesabından bir değerlendirmede bulunarak kendi hazırlığı bir video da paylaştı.

Bilecik’in en kalabalık üye topluluğu derneklerden biri olma özelliği taşıyan derneğin 21 yıldır faaliyette olması nedeniyle Kaya  yaptığı paylaşımda geçmiş yılları hatırlatarak;” Dün neredeydik, Bugün neredeyiz” dedi.

M.SADIK KAYA;” SİYASİ ZİHNİYETİN VAR OLMASINDAN ENDİŞE DUYUYORUM”

Halen Bilecik Belediye Meclis Başkan Vekili ve İYİ Parti Meclis üyesi olarak görev yapan M.Sadık Kaya;” bunu isterken hiçbir siyasi düşünceye sahip olmadığımı belirtirim. Çünkü bugün siyasi siyasi zihniyetin var olmasından endişe duyuyorum” diyerek şu ifadelere yere verdi:

ÇOK DEĞERLİ GÖLPAZARLI HEMŞEHRİLERİM…
Derneğimizin kuruluşu 21 yılını tamamladı…Dün olduğu gibi bu günde Derneğimizi yine güçlü görmek istemek en tabii hakkımız olduğunu düşünmekteyim…İşte dün neredeydik,bu gün neredeyiz….Karar sizlerin…Ben sadece sizlere dünü hatırlatmak istiyorum….Bunu isterken hiçbir siyasi düşünceye sahip olmadığımı belitirim…Çünkü bu gün siyasi zihniyetin var olmasından endişe duyuyorum…UMARIM HAZIRLADIĞIM VİDEO BEĞENİLİR….EMEĞE SAYGI DİYORUM…SEVGİ ve SAYGILARIMLA.

https://www.facebook.com/msadik.kaya/videos/10158496803907999/?lst=100016980101262%3A624687998%3A1598621010

M.SADIK KAYA;” DÜN NEREDEYDİK, BUGÜN NEREDEYİZ?”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin