KUTSİ’DEN SÜRPRİZ

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 13. Gerçekleştirilen Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında sahnelenen Kördüğün adlı tiyatro oyununun sonunda Sanatçı Kutsi, tiyatro oyuncuları ile sahnede bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde sahne alan Kördüğün adlı oyunda Usta tiyatro oyuncuları tiyatroseverlerle buluşturken, oyunun Müzik Yönetmenliğini yapan Sanatçı Kutsi sahnede oyuncuları yalnız bırakmadı.

 

Yönetmenliğini Tolga Yeter’in, müziklerini müzisyen ve oyuncu Kutsi’nin yaptığı Tiyatro Karnaval’ın yeni oyunu Kördüğünde; Nilgün Kasapbaşoğlu, Hakan Akın, Yelda Serbes, Feyza Çipa, Vahit Atan, Nurşin Durmaz ve Tolga Yeter gibi isimler yer aldı.

 

Şarkıcı ve Besteci Kutsi, sahnelenen oyunun sonunda sanatçılarla bir araya gelerek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

USTA SANATÇILARDAN TİYATRO FESTİVALİNE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Bilecik Belediyesi tarafından sahne alan oyundaki usta oyuncuları yalnız bırakmak istemediğini ve onlarla buluşmak için İstanbul’dan geldiğini belirten Kutsi; ‘’İstanbul’da yoğun bir dizi çekimlerimiz vardı ancak Bilecik’te sahne alan arkadaşlarımı da yalnız bırakmak istemedim. Tiyatro başka bir şey. Ben tiyatro eğitimi alamadım ancak tiyatroya saygım sonsuz. Bilecik Uluslararası Tiyatro Festivalinin daha nice uzun yıllar sürmesini temenni ediyorum.

 

Yönetmen ve Oyuncu Tolga Yeter ise ‘’13. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivalinde yer almış olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Umuyorum ki bu güzel festivalin diğer tüm illerde de olur. Bilecik Belediyesi’nin tiyatro için üstlendiği bu misyon bizim için çok önemli. Bu anlamda Belediye Başkanımız Nihat Can ve tüm belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

 

Deneyimli oyuncu Nilgün Kasapbaşoğlu ise konuşmasında;‘’Bilecik halkının bu tiyatro festivalini kutluyorum. Bilecik seyircisiyle buluşmak benim için çok mutluluk verici bir olay. Çünkü burada ilk kez sahneye çıkıyorum. Bu festivalin uzun uzun yıllar devam etmesini diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

 

Bilecik’e ilk kez geldiğini belirten Oyuncu Feyza Çıpa ise Bilecik’te çok güzel bir seyirci ile karşılaştığını belirterek, festivalde emeği geçen başta Belediye Başkanı Nihat Can ve tüm çalışanlara teşekkür etti.

KUTSİ’DEN SÜRPRİZ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin