KURULUŞUN VE KURTULUŞUN ŞEHRİNDEN DESTANIN ŞEHRİNE GEZİ PROGRAMI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen program ile Bilecik Gazi ve Şehit Aileleri üyelerinden oluşan heyet için Çanakkale’ye gezi programı düzenlendi.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, program öncesinde Gazi ve Şehit aileleri üyeleriyle bir araya gelerek, hayırlı yolculuklar temennisini iletti.
Belediye Binası önünde gerçekleştirilen uğurlama programına katılan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen gezi programı hakkında; ”Bilecikli hemşerilerimiz, tarihi zenginliği teneffüs edebilecekleri mekânlarda buluşarak milli şuuru pekiştirmek, tarihi bağları güçlendirmek geçmiş ve tarihimizde çok önemli yeri olan mekânları gezdirmek amacıyla Bilecik Gazi ve Şehit ailelerimize Çanakkale gezisi düzenledik. Atalarımızın yaptığı büyük mücadelenin manevi havasını her Türk vatandaşı Çanakkale’ye giderek hissetmelidir. Çanakkale Gezimize katılan Gazi ve Şehit ailelerine hayırlı yolculuklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Gazi ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hayati Durak ve dernek üyeleri de Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen anlamlı program dolayısıyla Belediye Başkanı Selim Yağcı ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.
KURULUŞUN VE KURTULUŞUN ŞEHRİNDEN DESTANIN ŞEHRİNE GEZİ PROGRAMI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin