Kurşunlu Köyünden Örnek Davranış

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Gölpazarı ilçesine bağlı Kurşunlu Köyünde “Bir Fidanda Sen Dik” projesi kapsamında yol kenarına yüzlerce” fidan dikildi.

Kurşunlu Köyü Çevreyi Koruma Güzelleştirme Ve Yardımlaşma Derneği tarafından Kurşunlu Köyü girişine yolun her iki tarafına vatandaş tarafından Fidan dikilirken düzenlenen etkinlik yoğun ilgi görüldü.

 

 

Gerçekleştirilen etkinliğe yoğun ilgi gösteren herkese teşekkür eden Kurşunlu Köyü Dernek Başkanı Yasin Erol;  “Kurşunlu Köyü Muhtarlığı , Kurşunlu Köyü Çevreyi Koruma Güzelleştirme Ve Yardımlaşma Derneği’nin düzenlemiş olduğu ” BİR FİDAN DA SEN DİK ” projesine destek ve katıklarından dolayı, muhtarlığımız , derneğimiz ve hemşehrilerimiz adına, Muhtar Fahrettin Doğruk, Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Bilecik İl Orman İşletme Müdürü Sn. Tuncay Yakın, Bilecik İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Sn. Necmettin Yoldaş, Gölpazarı İlçe Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Şaban Pehlivan’a teşekkürü borç biliriz. Ayrıca bizi bugün bu projede yalnız bırakmayan, emeği geçen, gönül veren herkese çok teşekkür ederiz. Kurşunlu değer. Biz birlikte güzeliz.” ifadelerine yer verdi.

Kurşunlu Köyünden Örnek Davranış
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin