Küre Köyü Güçlenmek İçin İlk Adımı Attı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlk sivil mehteran takımının kurulması, köylerde kurulan ilk spor kulüplerinden birine sahip olması, hıdırellez ve Kadir Gecesi etkinlikleri, Ertuğrul Gazi Şenlikleriyle birlikte düzenlenen etkinlikler ve tarımsal üretimle dikkat çeken ilimizdeki en büyük köylerden olan Küre Köyü halkı kenetlenerek daha da güçlenmek için ilk adımı attı.
Köy halkı ve köy dışında ikamet eden Küreli hemşehriler, Küre Gençlik ve Spor Kulübü başkanı Ahmet Şen ve köyün gençlerinden Tayfun Aşık’ın önerisi doğrultusunda köy muhtarı İbrahim Gögerci’nin desteği ile Söğüt’te bir araya geldi.

 

Toplantının hiçbir siyasi görüş veya partinin tekelinde olmadı” söyleyen köy muhtarı İbrahim Gögerci; “Toplantının düzenlenme amacını Küreliler arasında birliğin, beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın güçlendirilerek daha güzel ve daha güçlü bir Küre imajının oluşturmak.” dedi.

 

Açılış konuşmasının ardından mikrofon katılımcılara uzatılarak fikir, öneri ve görüşleri istendi. Farklı eğitim, meslek, ve siyasi görüşlere sahip kişilerden oluşan katılımcı grubu tarafından dile getirilen önerilerde ortak nokta yüksek birlik ve beraberliğin Kürelilere sağlayacağı kazanımlar oldu.

 

Toplantı Neticesinde
Birlik ve beraberliğin geliştirilmesi,
Yardımlaşma ve dayanışmanın arttırılması,
Tarımsal üretim ve kalitenin arttırılması,
Kültürel etkinliklerin arttırılması,
Küre Köyü ve halkının ihtiyaçlarının karşılanması,
Küre’nin bilinirliğini arttırılması yönündeki faaliyetlerin bir dernek çatısı altında yürütülmesi kararı alındı.

Küre Köyü Güçlenmek İçin İlk Adımı Attı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin