KÖYLERDE DOLU BÜYÜK ZARARA YOL AÇTI

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşevler, Gaziler, Boyunkaya, Çerkeşli, Benli, Bereket, Avdan, Sarıyazı, Yeşilçimen, Düzmeşe, Çiftlik Ağlan, Adliye köylerinde ve Göksu vadisinin bir kısmında dolu büyük zarar verdi.

Osmaneli’nin en büyük Köylerinde bütün meyveler büyük hasar gördü,sebzeler doluyla yok oldu.

 

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin,Osmaneli Kaymakamı, ilçe tarım müdürü, İl Afad ekipleri,il genel meclisi üyesi Hakan Özkan tüm köylerde çiftçilerimizle incelemelerde bulundu.

 

Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada devletin köylümüzün yanında olduğunu ve gerçek zararların mutlaka ödeneceğini söyledi. Allah’tan can kaybı olmadı tek tesellimiz bu dedi.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Bilecik 26’ncı dönem milletvekili Halil Eldemir ve resmi olmayan sonuçlara göre Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, bakanlık nezdinde bütün girişimleri başlattıklarını ve zararların giderileceğini belirterek, geçmiş olsun dedi.

 

Köylüler bugüne kadar bu kadar alanda ve bu kadar köyü kapsayan bir hasarın ilk kez olduğunu,tüm meyve ve sebzelerinin yok olduğunu,ağaçların bile fırtınada kırıldığını, bazı evlerin çatılarının uçtuğunu belirterek,devletimize güveniyoruz, Hükümetimiz tüm hasarlarımızı karşılar. Allah tan can kaybımız yok buna şükrediyoruz dediler.

 

Son yüz yılın Osmaneli ilçesinde en büyük tarımsal hasara sebep olduğu Afad nedeniyle devletin, belediyenin tüm birimleri afet sahasında köylünün yanında çalışmaları sürdürüyor.

KÖYLERDE DOLU BÜYÜK ZARARA YOL AÇTI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin