Kızılay Bilecik Kadın ailesi Kahvaltıda buluştu | Bilecik Haber

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kızılay Bilecik Kadın ailesi Kahvaltı Organizasyonunda buluştu.

Bilecik’te kahvaltı programında buluşan Kızılay’ın kadın gönüllüleri, ilk yardım ve sağlıklı yaşam eğitimi verildi.

Burada konuşan Kızılay Bilecik Kadın Kolları Başkanı Sevcan Uzun, Kızılay’ın 1868 yılında kurulduğunu hatırlatarak, “Merhamet çınarı Kızılay’a Bilecik’te kadın eli değecek dedik ve kadın gönüllülerimiz ile birlikte birçok faaliyet planladık ve uyguladık.” dedi.

Periyodik zamanlarda ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi yardımı, durumuna göre nakdi yardım, giysi ve ayakkabı yardımı, yeni doğan bebeklere sevgi bohçası dağıtımı gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Uzun, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:


Kan ve Kök hücre bağışı ile ilgili bilgilendirmeler yapıp, bağış programları organize ettik. Kurban bayramında ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık dağıttık. Yine kavurma ve kıyma dağıtımı gerçekleştirdik. Ramazan bayramında koli ve kavurma dağıttık. Kızılay kadın butik açarak, eski şubemizde bebek’ten başlayıp tüm yaş grubuna pek çok ihtiyaç sahibinin kıyafet, ayakkabı ihtiyacını karşıladık. Ayrıca; kurban, adak, sadaka gibi pek çok bağışlara da talibiz.
Kızılay’ da esas olan Gönüllülük, herkes Kızılay Gönüllüsü olabilir, birlikte bayramlarda koli dağıtabiliriz, çocuklara bayramlık dağıtır, tüm ihtiyaç sahiplerini giydirebiliriz yada bağışta bulunmak isteyenleri yönlendirebiliriz.
Bunlar için bizlere ulaşmanız yeterli.

Diğer yandan, programın devamında Kızılay Kadın ekibi tarafından ilk yardım ve sağlıklı yaşam eğitim programı gerçekleştirildi.


Kızılay Bilecik Kadın ailesi Kahvaltıda buluştu | Bilecik Haber
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin