KİM BAŞKAN OLACAK?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı İstifa Etti.24 Haziran’da yapılacak Genel seçimlerde Milletvekili adayı olmak için görevinden istifa ederek aday adayı müracaatında bulunan Yağcı’nın ardından gözler Belediye Meclisine çevrildi. Yasa gereği 10 gün içerisinde olağanüstü toplanarak Belediye Başkanını seçecek olan Mecliste iktidar ve muhalefet parti temsilcilerinin tavrı merak edilmeye başlandı. MHP’den 7, CHP’den 3, Bağımsız olarak da 2 üyenin bulunduğu Mecliste Ak parti 13 üye  ile temsil ediliyor. Selim Yağcı’nın istifasıyla yerine Ak parti yönetim kurulu üyesi Hüseyin Taşkın Birgül’ün meclis üyeliğine geleceği belirtilirken yapılacak seçimleri 1. Meclis Başkan vekili Şadan Turhan’ın yöneteceği ancak Turhan’ın kutsal topraklarda olması nedeniyle yerine 2. Meclis Başkanı Şükrü Selöz’ün meclisi yöneteceği kaydedildi.

“OKLAR BİR ANDA NUSRET TOSUN’A ÇEVRİLDİ”

Öte yandan Ak parti grubundan Nusret Tosun, Nihat Can ve Av.Kadir Bayrak’ın isimleri konuşulurken; muhalefet ve bağımsız üyelerin buradaki tavrının da önemi bir kez daha gün yüzüne çıkmış oldu. Gerek Köy Hizmetlerindeki çalışmaları sırasında yaptığı sendikal çalışmaları, gerekse Bilecikspor’da futbol oynaması ve yöneticilik yapması, yıllardır esnaflık yaparak halkın her kesimiyle barışık olması, yaklaşık 15 yıl’a yakın Doğru Yol Partisinde İl Başkanlığı yaparak siyaseten tecrübeli olmas,ı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu   Başkanlığını (ASKF) uzun yıllardır başarılı bir şekilde yürütmesi okların bir anda Nusret Tosun’a çevrilmesine neden olduğu konuşuluyor. Tabi burada başta genel merkezin, Milletvekili Halil Eldemir’in, Ak parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ve teşkilatların nasıl bir yol haritası izleyecekleri bilinmezken; en geç 10 gün içinde yapılacak seçimlerin daha kısa bir sürede yapılacağı da gelen bilgiler arasında yer aldı.

Nihat Can’ın hali hazırda Belediye Başkan yardımcısı olduğu ve aynı zamanda başkanlığa da vekalet ettiği; Av.Kadir Bayrak’ın ise kongrede tek aday olarak İl Başkanı seçilmesine rağmen,kısa bir süre sonra işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek istifa etmesi ve tüm bu yaşanan süreçte de ASKF Başkanı Nusret Tosun’un daha şanslı olduğu yönünde algılanmaya başlamasına neden olduğu kaydedildi. İlerleyen günlerde neler olacak, hep birlikte izleyip göreceğiz.Umarım Bilecik için hayırlısı neyse o olur… HOŞÇAKALIN.

 

 

 

KİM BAŞKAN OLACAK?
Subscribe
Bildir
guest

19 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Sermin

Hayırlı olsun Sayın Başkanım
Gerek bilgisi ve tecrübesiyle gerek sosyal alandaki tavrıyla Sayın Nusret tosun’u başkan olarak görmek isteriz

İlayda

Bence nusret başkan tecrübeli bu konuda nusret tosunu destekliyoruz

Habibe

Nusret Tosun beye desteğimiz sonsuz bu işi en iyi şekilde yapabileceğine inaniyoruz

Caner

Nusret tosun bey gerek bilgisiyle gerek tecrübeleriyle bilecik için en iyisi olucaktır

Umut

Nusret tosun beyi bu konuda tek aday görüyoruz desteklerimiz onunladır.

Eren

Nusret beyi başkanlıkta görmek isteriz. Bilecik için en iyisi okucaktır

Kemal

Siyasette uzun yıllar geçirmiş , sporun ve sporcunun yanında olan ve esnaflık tecrübesi ve her kesime hitap edebilecek başkan adayı Nusret Tosun olduğu kanaatindeyim. Nusret Bey’in başkanlığında Bilecik çağ atlar diye düşünüyorum.

Ziya Köse

Bilecik için Nusret Tosun şanstır.

Leyla Çınar

Herkesin problemini kendi problemi gibi gören bileciğin sorunlarını da kendi sorunları gibi görür. Adam gibi adam Nusret Tosun başkan olsun.

Ahmet Güçlü

Diğer adaylarda iyi ama Sn Tosun en iyi. En iyi varken…

Kamile Kaçmaz

Yeni Türkiye yeni başkan yeni bilecik. Adres nusret tosun.

Ferhat Aktan

O zaman hem bileciğe hem nusret tosuna hayırlı olsun.

Lale Güngör

7 den 70 e her kesime hitap eden Nusret Başkan.

Sibel

Nusret tosun bey bilecik için çok güzel bir şans…simdiden hayırlı olsun desteklerimiz onunla

Gülşen Filiz

Nusret TOSUN’U Başkan olarak gormek isteriz. Bilgili ve tecrübeli olmasından dolayı destekliyoruz.Sosyal medyada sevilen ve sayılan bir kişi.

NEVİN

NUSRET BAŞKAN BU İŞİN HAKKINI VERİR İNŞALLAH HAKKINDA HAYIRLISI OLUR

MİSAFİR

ÖNÜMÜZDEKİ CUMHURBAŞKANLIĞI MİLLETVEKİLLİĞİ VE YEREL SEÇİMLERİN GÖZ ÖNÜNE ALARAK BU SÜRECİ EN İYİ YÖNETEBİLECEK MECLİS ÜYESİ SAYIN TOSUN OLARAK GÖRÜYORUM AK PARTİLİ YÖNETİCİLERİNDE BU ÖNEMLİ HUSUSU DİKKATE ALACAĞINI TAHMİN EDİYORUM.

Strn

Nusret başkan Bilecik ve Bilecikspor için bir fırsattır gerek siyasi tecrübesi gerek se halkla ilişkisi üst düzeyde bir kişiliğe sahip allah Nusret başkanın yolunu acık eylesin en büyük hayalimiz kendisini Başkan olarak görmek

Seda

Bilecik için en hayırlısı Nusret Tosun

Bizi Takip Edin