KARİYER PLANLAMASINDAKİ PÜF NOKTALARI GENÇLER İLE PAYLAŞTILAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Özel Sınav Lisesi tarafından düzenlenen panelde çeşitli meslek gruplarından katılımcılar kariyer başarılarını öğrenciler ile paylaştı.

KARİYER PLANLAMASINDAKİ PÜF NOKTALARI GENÇLER İLE PAYLAŞTILAR1

Bozüyük Ticaret Odası Konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Kuru;  Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Şerife Subaşı, TSO Başkanı Elektrik Mühendisi Buğra Levent, İnşaat Mühendisi Hakkı Öztekin, Avukat Emel Akan Yıldırım, Diş Hekimi Sinan Urhal ve sanatçı ve müzisyen Murat Küçük katıldı.

KARİYER PLANLAMASINDAKİ PÜF NOKTALARI GENÇLER İLE PAYLAŞTILAR3

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Okul Müdürü Ömer Boğaz, gelecekte yapacaklara tercihlerinin ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak tavsiyesinde bulundu. “Geleceğimiz, geçmişimizden aldığımız derslerle bugün aldığımız eğitim ve yaşadığımız hayatın gerçekleri ile yoğrulmakta ve şekillenmektedir. Bugün bizler öğretmen olarak, kaymakam olarak,mühendis, doktor, asker, polis, sanatçı, iş adamı, işçi olarak hayatın bir yerlerindeyiz ve insanlığa hizmet ediyoruz. Ama büyük önder M. Kemal Atatürk’ün söylediği gibi; “gelecek sizlersiniz” bu ülkenin, insanlığın geleceğini şekillendirecek sizlersiniz. Sizlerin geleceğini aydınlatmanın, sizlere güzel bir dünya bırakmanın sorumluluğunu; bugün biz öğretmenleriniz, aileniz, büyükleriniz olarak taşıyoruz. Sizlerle güzel bir gelecek yaratmanın heyecanı içindeyiz “ Dedi.
KARİYER PLANLAMASINDAKİ PÜF NOKTALARI GENÇLER İLE PAYLAŞTILAR5
Kariyer  ve başarı hikayelerini öğrenciler ile paylaşan katılımcılar yaptıkları tercihlerin önemine değinerek, hangi mesleği seçerseniz seçin o konuda en iyisi olmak için çok çalışmalısınız vurgusunda bulunurken konuşmacılara panel sonunda katılımlarından dolayı plaket takdim edildi. Program sonunda konuşan Ticaret Odası Başkanı Buğra Levent; “ Bu salonun özellikle böylesine önemli bir panelde kullanılması bizleri çok sevindirdi. Panelin oluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

KARİYER PLANLAMASINDAKİ PÜF NOKTALARI GENÇLER İLE PAYLAŞTILAR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin