Kan Bağışçıları Sayesinde Milyonlarca Vatandaşı Yaşama Yeniden Tutunuyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Tahir Büyükakın, ”Kızılay Haftası” dolayısıyla, Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar’ı, makamında kabul etti.

Vali Büyükakın, Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Çınar ve beraberindekileri kabulünde, Kızılay’ın Türkiye’de ve dünyada insanların en zor anlarında yardımlaşma, dayanışma ve işbirliğini destekleyen kuruluş olma yolunda çalışmalarına devam ettiğini ve Türk milletinin gurur kaynağı olduğunu söyledi.

 

 

Türk Kızılay’ının özellikle afet dönemleri başta olmak üzere insanlık adına önemli görevler üstlendiğini ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığını ifade eden Vali Büyükakın, ”Kan bağışı konusunda da önemli çalışmalar yürütüyor. Kızılay yıllardır kan bağışı kampanyaları düzenleyerek, ihtiyaç duyacak olan vatandaşlarımıza destek olmaktadır. Gönüllü kan bağışçıları sayesinde milyonlarca vatandaşımız yaşama yeniden tutunuyor. Bu anlamda önemli bir görevi üstlenen Kızılay Bilecik Şubesine başarılar diliyorum.” dedi.

 

 

Türk Kızılay’ı Bilecik Şube Başkanı Çınar da Kızılay’ın yardımlarında din, dil, ırk ve ülke ayrımı yapmadığını, yardıma muhtaç tüm insanlara, ellerinden geldiğince ve imkanlar çerçevesinde yardıma koştuğunu dile getirdi.

Kan Bağışçıları Sayesinde Milyonlarca Vatandaşı Yaşama Yeniden Tutunuyor
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin