Kamu Denetçiliği Kurumu Kamu Başdenetçisi Bilecik’te

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu Denetçiliği Kurumu Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Vali Bilal Şentük’ü ziyaret etti.

Vali Şentürk, çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Kamu Denetçiliği Kurumu Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’un ziyaretlerinden ve kendisini ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Bilecik’in Türkiye’nin hem tarihi açıdan hem de coğrafi açıdan önemli şehirlerinden biri olduğunu belirterek, “Türkiye’de son yıllarda her alanda fevkalade güzel gelişmeler oldu. Örneğin, sabah hızlı tren ile çok kısa sürede buraya gelmiş olmamız, bunun en güzel emaresi. Bu hizmetlerden Bilecik de fevkalade nasibini alıyor. Bundan sonra da hem bölgeye, hem ülkeye katkıları daha fazla olacaktır.” diye konuştu.

Kamu Denetçiliği Kurumunun İdareyle, Devlet ve vatandaş arasındaki sorunları mahkemeye intikal etmeden çözen bir müessese olduğunu ifade eden Kamu Başdenetçisi Malkoç, ”Uzlaşma, arabuluculuk, insanların huzuru ve mutluluğu için son derece önemli. Selçuklulardan, Osmanlılardan bu yana bizim kültürümüzde zaten var olan bu kurumlar şimdi hukuki bir tüzel kişilik kazandı. Biz de Kamu Denetçiliği Kurumu olarak vatandaşla devlet arasında sıkıntı, sorun olduğunda, bunları yargıya intikal etmeden çözmeye çalışıyoruz. Bu anlamda halkın avukatıyız. Aynı zamanda da idarecilere danışmanlık yapan, yol gösteren ve tavsiye kararları veren bir kurumuz.” dedi.

Valilik Şeref defterini imzalayan Kamu Başdenetçisi Malkoç, Vali Şentürk ile makamında bir süre görüştü.

Kamu Denetçiliği Kurumu Kamu Başdenetçisi Bilecik’te
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin