KADINA KARŞI ŞİDDETE HAYIR MESAJI VERİLDİ

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 13. Uluslararası Tiyatro Festivali kapsamında sahne alan oyuncular, ‘’Kadına Karşı Şiddete Hayır’’ dediler.

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 13.’sü gerçekleştirilen uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali anlamlı bir sloganla sona erdi.

 

Sahne alan tiyatro oyununda ayrıca tiyatroseverlere, Kadına Karşı Şiddete Hayır yazılı rozetler verildi.

 

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde sahne alan Buyur Burdan Kaç adlı oyun; İpek Tenolcay, Serdar Sevtekin, Sezer Soykök, Cemal Gönen, Zeynep Buse Kale, Büşra Münevver Öztepe’nin sahnedeki performanslarıyla gerçekleştirildi.

TİYATRO SALONU OYUN SONUNDA TURUNCUYA BOYANDI

Sahne alan Buyur Burdan Kaç adlı oyun sonunda tiyatroseverler, ellerindeki turuncu renkli kağıtları havaya kaldırarak, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ne destek verdiler.

 

Belediye Başkanı Nihat Can, oyun sonunda tiyatro oyuncularına teşekkür ederek, ilimiz topraklarından yapılmış vazolar hediye etti.

 

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 13’sü gerçekleştirilen Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivalinin muhteşem bir şekilde sona erdirdiğini dile getiren Belediye Başkanı Nihat Can’’ Öncelikle ben bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan tiyatroseverlere çok teşekkür ediyorum. Ayrıca şimdiye kadar oyunlarıyla sahne alan bütün değerli tiyatrocumuza teşekkür ediyorum. Bilecik’te 2004 yılında tiyatro festivalinin tohumlarını atan Milletvekilimiz Selim Yağcı’ya da teşekkürü borç biliyorum. İnşallah Bilecik Belediyesi olarak bundan sonra da her ay bir ya da iki oyunla, tiyatroseverlerimizi buluşturmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

 

Tiyatro sanatçısı,  Serdar Sevtekin ise Bilecik’te oldukları için duydukları memnuniyeti belirterek; ‘’Biz çok şehir geziyoruz ve İstanbul’da da sahneye çıkıyoruz. İnanın çoğu şehirde Bilecik’teki gibi tiyatro sahnesi yok. Ben bu anlamda gerçekten Belediye Başkanımız Nihat Can’a çok teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

 

13. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali perdelerini; tiyatroseverlerin hep birlikte Kadına Karşı Şiddete Hayır’in simge rengi olan turuncu kağıtları kaldırması ile sona erdi.

BİLECİK BELEDİYESİ 6 K AKILLI DURAKLARDA ‘’KADINA KARŞI ŞİDDETE HAYIR’’ SLOGANI

Şu ana kadar birçok güzel ve anlamlı sosyal projeye katkı sunan Bilecik Belediyesi tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele günü kapsamında şehrin birçok noktasında bulunan 6 K Akıllı Duraklarda; turuncu renk üzerine ‘’Kadına Karşı Şiddete Hayır’’ yazıları yazılarak, destek verildi.

 

Bilecik’te; Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında gün içinde de birçok anlamlı çalışma gerçekleştirilerek, farkındalık oluşturuldu.

 

Tiyatroseverler de gerçekleştirilen tiyatro oyun ve Kadına Karşı Şiddete Hayır mesajının verilmesinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

KADINA KARŞI ŞİDDETE HAYIR MESAJI VERİLDİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin