Kadın Girişimcilerimiz Maske ve Bone İmalatı Yapıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Koronavirüse karşı mücadeleye büyük önem veren Osmaneli Belediyesi maske ve bone İmalatı yaparak Osmaneli Devlet Hastahanesi Başhekimi Güliz Yaşar’a teslim etti.

Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim merkezimizde bone üretimini gerçekleştiren kadın girişimciler, maske imalatında da Tufan giyimin desteği ile maske üretimini yapan kadın girişimciler üretime ara vermeden devam ediyor.

Osmaneli Devlet Hastahanesi Başhekimi Güliz Özyaşar ve Hastahane Müdürü Sinan Mut’u ziyaret eden Başkan Münür Şahin Sürekli Eğitim Merkezinde üretilen Boneleri teslim etti.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin; “Sağlık personeline teşekkür ederek her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir’ede teşekkür eden başkan Devlet Hastahanemizin her türlü ihtiyacına destek olan bakanımızdan ve gecesini gündüzüne katarak Koronavirüs salgınına karşı mücadele eden Başhekimimiz ve tüm sağlık personelimizden Allah razı olsun. Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezinde kendini geliştiren Kübra Tufan ve Hatice Tufan kardeşlerimiz kurdukları küçük atölyede sipariş verdiğimiz boneleri diktiler. Sürekli Eğitim Merkezimiz de maske üretimini gerçekleştirdi.” dedi.

 

Kadın Girişimcilerimiz Maske ve Bone İmalatı Yapıyor
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin