JUDO TAKIMINDAN BÜYÜK BAŞARI

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zonguldak’ta gerçekleştirilen, Uluslararası Madencilik Kupası Judo Turnuvasında Bilecik Belediye Spor Kulübü Judo Takımı büyük bir başarıyla döndü.

16 Aralık 2018 Tarihimde Zonguldak ilinde gerçekleştirilen turnuvada, Bilecik Belediye Spor Kulübü takımı sporcuları Bilecik’i en güzel şekilde temsil etti.

 

Birçok il ve ülkeden sporcunun katıldığı, Uluslararası Madencilik Kupası Judo Turnuvasında Bilecik Belediye Spor Kulübü Yıldız Bayanlarda 36 kilogramda Elif Arıcı, 40 kilogramda Nur Söğüt 5. 40 kilogramda Elif Günenç, 44 kg Buket Gökcü 5. 44 kilogramda Sümeyye Deniz, 52 kilogramda Şevval Yağmur Tunca derece alırken,  Yıldız Erkekler’de 42 kilogramda Eren Nuri Yavaş 5. 66 kilogramda Mikail Zaloğlu ve 73 kilogramda Mehmet Kısa ilimizin gururu oldu.

 

Elde edilen başarı hakkında sosyal medya hesabında kısa bir değerlendirmede bulunan Antrenör Galip Aydın Güner; ‘’Sporcularımız; Erkekler Takım Halinde 2. Olurken Kızlarımız ise 3 Kupa aldılar. Sporcularımı ve onları yetiştiren Velilerimize Teşekkür ederim.

Ayrıca Bizleri her zanan desteklerini esirgemeyen ve buralara gelmemizi sağlayan   Belediye Başkanımız Nihat Can’a, Başkanımız Özel Kalem Müdürü Serkan Bircan’a,  Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz İsmail Cihan ve Bilecik Belediye Spor Kulübü Ailemize çok Teşekkür ederiz. İnşallah güzel başarılar sizlerin destekleri sayesinde gelecek.’’ İfadelerini kullandı.

 

‘’BİLECİK’İMİZİN GURURU SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM’’

Belediye Başkanı Nihat Can ise sporcularımızın elde etmiş olduğu başarı dolayısıyla yaptığı açıklamada; ‘’İlimizi, Bilecik Belediye Spor kulübümüzü Zonguldak’ta düzenlenen Uluslararası Madencilik Kupası Judo turnuvasında başarı ile temsil ederek dereceler kazanan sporcularımızı ve sporcularımızı yetiştiren antrenörümüzü tebrik ediyorum. Daha büyük başarılara imza atmak için sporcularımızın yanında yer almaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

JUDO TAKIMINDAN BÜYÜK BAŞARI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin