İYİ PARTİ MECLİS ÜYELERİ ÇALIŞTAYA KATILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MERAL AKŞENER VE MANSUR YAVAŞ KATILACAK

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca Ankara’da Yerel Yönetimler Çalıştayının ikincisi düzenlendi.

AHMET GÜRSES, BİRSEN OKATAN, M.SADIK KAYA KATILDI

İYİ Parti’nin ilk olarak Antalya’da gerçekleştirdiği belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyelerine yönelik çalıştayın ikincisi Ankara’da gerçekleştiriliyor.

Bugün başlayan ve iki gün sürecek çalıştayın ilk gününde 43 ilden, 390 belediye meclis üyesi, yerel yönetimden sorumlu il başkan yardımcıları ve belediye başkanları katılım gösterdi. Çalıştayın ilk gününde alanında uzman olan konuşmacılar konuşmalarını gerçekleştirdi.

İYİ Parti 2’incisini düzenlediği Yerel Yönetimler Çalıştayının ilk gününde açılış konuşmasını İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Metin Ergun gerçekleştirdi. Açılış konuşmasının ardından Prof. Dr. Kemal Görmez yerel yönetimler hakkındaki görüş ve önerilerini sunduğu bir konuşma yaptı.

 

Konuşmaların ardından Moderatörü Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden Mesut Özarslan’ın olduğu “Yöneticilerin Gözünden Belediyelerde Yönetim Gerçeği” isimli konferansa İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden Ali Sukas, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Nihal Ağca ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Hasan Gökçe katıldı. Bilgilendirmelerin ardından katılımcıların soruları yanıtlandı.

Diğer yandan Bilecik İYİ Parti Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Gürses, Birsen Okatan ve M.Sadık Kaya’da toplantıya katılanlar arasında yer aldılar.

Konferansın ardından Yerel Yönetimler Eğitim Programına geçildi. Programda “Beden Dili Eğitimi”, “Belediye Bütçe Yönetimi”, “Belediye Meclis Üyelerinin Yetki ve Sorumlulukları”, “Belediye Meclisi Karar Süreçleri ve Yerel Siyaset” ve “AB Projeleri ve Yönetimi” isimli eğitim programları gerçekleştirildi.

Çalıştayın ikinci gününde programa İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katılım gösterecek.

İYİ PARTİ MECLİS ÜYELERİ ÇALIŞTAYA KATILDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin