İNCE’YE PARA YATIRMAK İÇİN SIRAYA GİRDİLER

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TÜZÜN:” MİKTARININ NE KADAR OLDUĞU ÖNEMLİ DEĞİL”

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik İl Örgütü Muharrem İnce’ye maddi destek verdi. Türkiye genelinde başlatılan kampanyaya CHP Bilecik Örgütü de destek vererek katkı yaptı. TBMM Başkan vekili Yaşar Tüzün burada yaptığı açıklamada;

“24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ve milletvekili genel seçimi ile ilgili çıkan yasa gereği Cumhurbaşkanı adaylarını kampanyalarını yönetebilmesi için her Cumhurbaşkanı adayının ayrı bir bağış hesabı söz konusu” ifadelerini kullandı.

Tüzün açıklamasında,  “Siyasi partiler kendi adaylarını göstermiş olsalar bile partilerinden herhangi bir yardım yapmaları söz konusu bile değil. Dolayısıyla bu mahiyetteki kanunu da dikkate alarak, Cumhuriyet Halk Partisinin adayı ve Yalova Milletvekilimiz olan Sayın Muharrem İnce’ye Bilecik Merkez İlçe Teşkilatı ve Üyeleri olarak, bağış kampanyasına katkıda bulunmak üzere bankamıza gelmiş bulunuyoruz” diyerek şunları aktardı:

“Bu kampanyanın öncelikle Sayın Muharrem İnce’ye, partimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bugüne kadar birçok partili arkadaşımız, vatandaşımız, esnafımız, yurttaşımız Türkiye’nin çeşitli noktalarında kampanyaya bağışta bulundular. Bundan böyle de bulunmaya devam edecekler. Bu kampanyanın ana teması miktarının ne kadar çok olduğu önemli değil, yani 5 liradan 13 bin liraya kadar bağış yapılabiliyor.

“LİMİT HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL”

Dolayısıyla bizim parti olarak buradaki amacımız sadece katılım sayısını arttırabilmek yani meblağın hiç önemli olmadığını bugüne kadar ki rakamlara baktığımızda şu anda Türkiye genelinde 30 bine yakın vatandaşımız bağışta bulunmuş şimdi bu sayısının 100 binleri geçmesini bekliyoruz. Bilecik Merkez İlçenin Cumhuriyet Halk Partisine bağlı üyeleri olarak, bugün buraya geldik ve az sonra gişelere geçeceğiz. Bağış kampanyasına katkıda bulunacağız. Limit hiç önemli değildir, gerek laik demokratik cumhuriyetin kurucusu, çağdaş demokrasi anlayışı adı altında ülkede yaşamak isteyen bütün yurttaşlarımızı, tüm vatandaşlarımızı bu kampanyaya desteğe ve katkıya bekliyorum.”

İNCE’YE PARA YATIRMAK İÇİN SIRAYA GİRDİLER
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin