İmzalar Atıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ve Bilecik il Müftülüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.

20 Kasım 2018 tarihinde Üniversite Rektörlüğünde gerçekleşen imza törenine BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş ve İl Müftüsü Necati Akkuş katıldı.

 

Protokol kapsamında, örgün ve yaygın eğitim kapsamındaki din eğitim ve öğretimi faaliyetlerinde, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile Bilecik İl Müftülüğü bünyesinde gençlik hizmetlerini yürütmek maksadıyla Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından görevlendirilmiş İl Koordinatörlerinin uygulayacakları projelerde iş birliği yapılacak.

 

Bu çerçevede, üniversite öğrencilerine millî, manevî, ahlaki, insani ve kültürel değerlerin benimsetilmesi, zararlı dini ve sosyal akımlara karşı uyarılması, öğrencilerin mesleki, akademik, sportif, sanatsal, kültürel ve sosyal gibi alanlarda yeteneklerinin ortaya çıkarılması ve geliştirilmesi ve çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerin kazandırılması amaçlanıyor.

Protokole ilişkin açıklamada bulunan Rektör Taş, öğrencilerin mesleki ve akademik gelişmelerinin yanında manevi dünyaları için de çalışma yapmanın gerekliliğine dikkat çekti. Rektör Taş, imzalanan işbirliği ile Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik Spor Bakanlığı ortaklığında öğrencilerin maneviyatlarını kuvvetlendirecek çalışmalarda bulunulacağını belirtti. Protokolün tüm paydaşlar ve öğrenciler için hayırlı olmasını dileyen Rektör Taş, gösterdikleri yakın ilgi ve işbirlikleri için Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş’a teşekkürlerini iletti.

İmzalar Atıldı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin