BU İMKÂNLARLA BU KADAR OLUR İŞTE!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1.Amatör Ligi Şampiyonu Bilecikspor ile BAL ligi temsilcisi Vitraspor arasında oynanan karşılaşmada gülen taraf Vitraspor oldu. BAL ligine yükselme baraj maçı Bilecik Edebali stadında oynandı. Oynadığı vasat futbol ile doğru dürüst pozisyon bulamayan Bilecikspor rakibi Vitraspor’a 4-0 mağlup oldu.

Yaklaşık 3 Bin Bilecikspor taraftarı ile yaklaşık 300 Vitraspor taraftarlarının izlediği karşılaşmanın ilk yarısı Vitraspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da oyunda üstünlüğünü hissettiren Vitraspor  bulduğu net pozisyonları rakip filelerle buluştururunca sonuç belli oldu.(4-0)

Bilecikspor eski başkanı Turgut Özen olmak üzere çok sayıda protokol üyelerinin izlediği karşılaşmayı Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Halit Gölcan, Garanti Bankası Kütahya Şube Müdürü Hüsnü Bayrakçı, Giyim-Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı,İl Jandarma Alay komutanı  Jan.Albay Hacı Mehmet İnce,ASKF Başkanı Nusret Tosun,Futbol İl Temsilcisi Engin Toku da izlediler.

Karşılaşma öncesi 1.Amatör Ligi 2016-2017 Futbol sezonu şampiyonu olan Bilecikspor’a şampiyonluk kupası verildi.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Arslan Yıldız, ASKF Başkanı Nusret Tosun,Futbol İl Temsilcisi Engin Toku tarafından verilen kupayı Bilecikspor’lu futbolcular taraftarlara götürerek adeta onlara hediye ettiler.

Diğer yandan Bilecik Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Alay Komutanlığına bağlı kuvvetlerin son derece güvenli tedbirler almaları gözlerden kaçmazken, karşılaşma öncesi ve sonrası herhangi bir olay yaşanmasına mahal vermedikleri kaydedildi.

Karşılaşma sonrası bazı taraftarların kendi aralarında yaptıkları konuşmalarda; “BU İMKÂNLARLA BU KADAR OLUR İŞTE” demeleri de dikkatlerden kaçmadı.

  

Başta Bilecikspor futbolcuları olmak üzere, taraftarlara bu heyecanı yaşatan Bilecikspor camiasına bir kez daha “TEŞEKKÜR “ ederiz.

BU İMKÂNLARLA BU KADAR OLUR İŞTE!
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin