İLKER KAPTAN BUNLARI HAKETMEDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAPTAN İLKER ÇINAR;” ALLAH’A HAVALE EDİYORUM”

1308 Osmaneli Belediyespor takım kaptanı İlker Çınar’a yapılanlar hiç yakışmadı.

Geçtiğimiz haftasonu oynanan Bilecikspor karşılaşması sırasında bazı taraftarlarca yuhlanan İlker kaptan sosyal medya hesabından yaptığı değerlendirmede hem sitem etti, hem de neredeyse birilerine adeta ders verdi.

Bilecikspor’un altyapısından yetişen ve uzun yıllar Bilecikspor forması altında top koşturan İlker Çınar aynı zamanda Beden Eğitimi öğretmeni.

Çınar yaptığı değerlendirmede;

İLKER ÇINAR;”ALNIM AK, BAŞIM DİK OLARAK DEVAM EDİYORUM”

“Hayatım boyunca her zaman bana inanan, güvenen, arkamda duran insanlar ile olmaya çaba sarfettim. Allah’a çok şükür de anlım ak, başım dik olarak devam ediyorum. Sezon öncesi bizleri takımda istemeyen yer vermeyenlere de en güzel cevabı sahada verdim. BİLECİK’li birey olarak Bilecik de 9 yaşında başladığım futbol hayatıma da bir çok kulüpte yer aldım, sağlığım ve yaşım el verdiğince de devam etmeyi düşünüyorum. Öncelikle Beden eğitimi ve Spor Öğretmenliği okuyan bir insan olarak AHLAKLI sporcular yetiştirmeyi hedefliyorum. Bu hafta sonu bir BİLECİK’li insan olarak kendi ailem, eşim, dostum olarak beni izlemeye gelen taraftarların önünde, beni YUHLATAN art niyetli insanları da Allah’a havale ediyorum. Bunu yapan ve yaptıran kim ise elbet bir gün hak ettiğini bulacağına inanıyorum.

“BEN BİLECİK’LİYİM”

Ben bilecikliyim elhamdulillah da kendi insanıma sizin gibi ihanet etmem. Ne demiş Hz. Ali “ Niyeti kötü olanın, attığı ok geri döner “ Elbet hak ettiğinizi bulacaksınız. Bana inanan sahip çıkan dostlarıma da çok teşekkür ediyorum…” ifadelerini kullanarak adeta ders verdi.

 

Görüntünün olası içeriği: 12 kişi, Sedat Memiş ve İlker Çınar dahil, gülümseyen insanlar, açık hava

İLKER KAPTAN BUNLARI HAKETMEDİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin