İlçelerimizde Koronavirüste Son Durum Ne?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de Corona virüse karşı önlemler alınmasına rağmen Bilecik’te de koronavirüs vakalarına rastlanıyor. Peki, Bilecik İlçelerinde koronavirüste son durum ne?

YENİPAZAR

Yenipazar MHP İl Genel Meclisi Üyesi Osman Varolu, Yenipazar İlçesinde herhangi bir koronavirüs vakasına rastlanmadığını belirtirken, “Çok şükür şuana kadar Yenipazar’da bir vakaya rastlanmadı. Gerekli önlemleri kaymakamlığımız, Köylere hizmet götürme birliğimiz ve Belediye Başkanımız alıyorlar. Allah’a çok şükür şuana kadar hiç bir vakaya rastlanmadı, inşallah bundan sonra da rastlanmaz. Rabbim bu koronavirüs belasını ülkemizden biran önce def eder dualarımız o yönde.” ifadelerine yer verdi.

PAZARYERİ

İlçede koronavirüs salgınına karşı önlemlerin alındığını ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Pazaryeri İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Pulat, “Perşembe günü kaymakamlıkta KÖYDES ile ilgili bir programımız vardı orada gündeme geldi bu konu. İlçemizde koronavirüs vakalı kimse yok. İnşallah uğramaz da. Gerekli önlemler alınıyor ama gelmeyecek diye de bir şey yok. en azından gelen cenazelerimize katılım oluyor, bunlardan gelirse ilçemize gelir diye düşünüyorum onun için de gerekli önlemler alınıyor. Kaymakamlık tarafından. Ben biran önce inşallah ülkemizi terk eder bu virüsten herkes kurtulur bu beladan diyorum.” dedi.

GÖLPAZARI

Gölpazarı AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Özkan, Gölpazarında da herhangi bir vakaya rastlanmadığını ve salgına karşı kaymakamlık ile Belediyesinin ortaklaşa çalışma içerisinde olduğunu, kendilerinin de bu çalışmaları desteklediğini söyleyerken, Gölpazarı CHP İl Genel Meclisi Üyesi Erkan Erdem ise şu ifadelere yer verdi:

“Gölpazarında şuana kadar herhangi bir vakaya rastlanmadı. Dün itibariyle bir vatandaşımızda şüpheli olarak götürüldü ama testleri negatif çıktı. Bundan da mutlu olduk. Şuana kadar ilçemizde rastlanmış bir koronavirüs vakası bulunmamakta. inşallah bu şekilde atlatacağız.”

İNHİSAR

İnhisar İl Genel Meclisi Üyesi Nihal Arslan ise İnhisar ilçemizde de diğer ilçeler gibi herhangi bir vakaya rastlanmadığının altını çizerek, Kaymakamlık, Belediye ve diğer yetkililerin de tüm önlemleri aldığını ve vatandaşların ihtiyaçlarının da karşılandığını söyledi.

OSMANELİ VE BOZÜYÜK

Diğer yandan, Osmaneli ve Bozüyük ilçelerinde vakalar görülürken, gerekli tedbirlerin hatsafhada alındığı belirtildi.

İlçelerimizde Koronavirüste Son Durum Ne?
Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Erol yılmaz

Söğüt Bilecik ilinin bir ilçesi değil mi?

Bizi Takip Edin