İL GENEL MECLİSİ 1 AY ARADAN SONRA TOPLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“YAŞ PASTA KESEREK TOPLANTI BAŞLADI”

İl Genel Meclisi Temmuz Ayı Toplantıları başladı. Geçtiğimiz Haziran ayında çalışmayan Meclis 1 ay aradan sonra Temmuz toplantılarının 1. Birleşimi gerçekleştirdi. Bir madde görüşülen birleşim öncesi Meclis başkanı Oğuz Serler doğum günleri olan Ak partili H.Hüseyin Çelik ile MHP’li İ.Zeki Uyanık’ın doğum günlerini kutlayarak yaş pasta ikram etti. Çelik ve Uyanık pastayı birlikte keserek birbirlerinin yaş günlerini kutladılar.

 “YOL-TUVALET VE SEYİR TERASI ÖNCELİKLİ SORUN”

Birleşimin görüşülerek oylanan ve karar bağlanan maddesinde Turizm ve Tanıtım Komisyonunun raporu okundu. Buna göre Gölpazarı ilçesi, Çengeller köyü, Hasandağı mevkiinde yamaç paraşütünün yaygınlaştırılması amacıyla adı geçen mevkide inceleme yapan komisyon üyelerinin slâyt eşliğinde raporu okundu. Komisyon başkanı Nihal Arslan yaptığı açıklamasında adı geçen yerin 1400 rakımlı olduğunu, havalandıktan sonra 2500-3000 metreye kadar yüksenildiğini, ilk olarak yol, tuvalet ve seyir terası gibi öncelikli ihtiyaçların olduğunu belirterek raporun Kültür ve Turizm Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne de gönderilmesi yönünde karar aldıklarını ifade etti.

NALBANT: “ YOL HARİTA ÇALIŞMASI YAPALIM”

Genel Sekreter Halis Nalbant ise yaptığı açıklamasında ilk olarak yol ihtiyacı için kurum tarafından harita çalışmasının yapılmasının uygun olduğunu söyleyerek hazine arazilerinin olması halinde yol sorununun daha kolay çözüleceğini kaydetti. Ak parti Meclis üyesi Ali Şenel de Çengeller Hasandağı mevkiinde yamaç paraşütü yapılması için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek böylelikle ilin ve ilçenin tanıtımına büyük ölçüde katkı sağlayacağını belirtti.

Oylamaya sunulan komisyon raporu Oy birliğiyle kabul edildi. Tek madde görüşülen birleşim bir sonraki gün toplanılmak üzere sona erdi.

İL GENEL MECLİSİ 1 AY ARADAN SONRA TOPLANDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin