İADE-İ İTİBAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SEMİH ŞAHİN İADE-İ İTİBAR YAPARAK GÖREVE BAŞLATTI

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin eski Belediye Çalışanlarına İade-i İtibar yaptı.

Ak Parti’li Selim Yağcı döneminde işten ayrılmak zorunda kalan Hatice Potur ve Elif Esin Ünsal’ın yanısıra; İl Özel İdare Müdürlüğüne geçiş yapan Muharrem Dumansızoğlu ile Emekliye ayrılan Özkan Sözkesen ve Recep Gırca yeniden Bilecik Belediyesinde görev alan isimler oldular.

SÖZKESEN VE GIRCA AK PARTİ DÖNEMİNDE HAYVAN BARINAKLARINA GÖNDERİLDİ

Uzun yıllar Bilecik Belediyesi Özel Kalem Yazı İşleri Müdürlüğü görevlerinde bulunan Özkan Sözkesen ile yine uzun yıllar Hesap İşleri Müdürlüğü görevinde bulunan Recep Gırca Ak parti döneminde Hayvan barınaklarına gönderilerek adeta psikolojik baskı altına alınmışlar idi.

HATİCE POTUR MAHKEME KARARIYLA GERİ DÖNDÜ AMA….

Diğer yandan dönemin Belediye Başkanı Yaşar Tüzün zamanında işe giren ve 2004 Yılında Selim Yağcı tarafından iş akdine son verilen 12 işçi arasında bulunan Hatice Potur da işe iade davasını ardından Belediye’den kendi isteğiyle ayrılarak özel sektörde çalışmaya başlamış idi.

 ELİF ESİN ÜNSAL’A TAZMİNATSIZ İŞİNE SON VERİLMEK İSTENDİ…

Yine Selim Yağcı tarafından işe alınan, CHP Milletvekili Yaşar Tüzün’ün TBMM Danışmanı Sinan Ünsal’ın eşi Elif Esin Ünsal da tazminatsız olarak işten çıkarılmaya çalışılmış ancak verdiği mücadele sonrasında birikmiş tazminatını alarak işine son verilmiş idi.

BAŞKAN SEMİH ŞAHİN TEKRAR GÖREVE BAŞLATTI

Tüm bu yaşanan gelişmelrin ardından 31 Mart yerel seçimlerinde Bilecik Belediye Başkanı olan Semih Şahin adı geçen isimleri tekrar Belediye bünyesinde görevlendirdi.

RECEP GIRCA VE MUHARREM DUMANSIZOĞLU BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

Recep Gırca Mali Başkan Yardımcısı, Muharrem Dumansızoğlu İmar’dan sorumlu Başkan Yardımcısı, Özkan Sözkesen Özel Kalem Sorumlusu, Hatice Potur İnsan Kaynakları, Elif Esin Ünsal ise Proje Koordinötörlüğü görevlerinde yer aldılar.

İADE-İ İTİBAR

Kamuoyunda ise Başkan Semih Şahin’in adı geçen isimlere; “İADE-İ İTİBAR” yaparak tekrar göreve başlatması olarak değerlendirildiği kaydedildi.

İADE-İ İTİBAR
Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Ertugrul BELER

Bundan böyle BILECIK BELEDIYESI nde iş EHLINE verilecektir. Itirazı olan MARKO PAŞA ya müracat edebilir

Bizi Takip Edin