HUZUREVİ SAKİNLERİNDEN MÜZE ZİYARETİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müzesi hafta içi ve hafta sonu şehir içi ve dışından olmak üzere konuklarını ağırlamaya devam ediyor.
Bilecik Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan ve 100 yıllık yakın tarihimizden değerleri bulacağımız Yaşayan Şehir Müzesi, şehrimizin tarihi ve kültürel değerlerini tüm ülkemize yansıtmaya devam ediyor.
Bilecik Belediyesi tarafından; ”Geçmişini Bil Ki Geleceğe Sağlam Basasın” düşüncesiyle hizmete açılan Yaşayan Şehir Müzesinin bu kez konukları, Bilecik Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri oldu.
İçerisinde ilimizi tanıtıcı yazılı ve görsel öğelerin yanı sıra Bilecik ve yakın çevresinin kültürel ve sosyal hayatından alınmış örnekleri sergileyen Yaşayan Şehir Müzesini ziyaret eden huzurevi sakinleri geçmişe yolculukta bulundu.
Müze ziyaretinde gördükleri materyal ve görseller karşısında duygulanan huzurevi sakinlerine, Müze yetkilileri tarafından bilgiler aktarıldı.
Bilecik Belediyesi Yaşayan Şehir Müzesinin şehir için taşıdığı önemi vurgulayan huzurevi sakinleri, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya çalışmaları dolayısıyla teşekkür ettiler.
HUZUREVİ SAKİNLERİNDEN MÜZE ZİYARETİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin