HSK 2017 İHTİYAÇ KARARNAMESİ YAYIMLANDI. BİLECİK’TE SON DURUM NASIL?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hakim ve Savcılar Kurulu (HSK) tarafından yayınlanan 2017 ihtiyaç kararnamesine göre adli yargıda bin 35, idari yargıda 10 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi. Kararnameye göre Bilecik’te de görev yeri değişen hakim ve savcılar yer alıyor.

 

CENGİZ DOĞAN BAKIRKÖY HAKİMLİĞİNE ATANDI

Kararname ile Bilecik Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Cengiz Doğan Bakırköy Hakimliğine, Bilecik Hakimi Derya Doğan Bakırköy Hakimliğine, Bilecik Hakimi Ahmet Çelik ise Eskişehir Hakimliğine atandı.

 

BİLECİK’E KİMLER ATANDI?

Bilecik Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Cengiz Doğan’ın yerine Sungurlu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kamil Kaya atanırken, Bilecik Adliyesine; Söğüt Hakimi Ayşe Nur Köşek, Turhal Cumhuriyet Savcısı Seçkin Pekşen ve Iğdır Cumhuriyet Savcısı Sedat Yılmaz atandı.

 

HSK’NIN İNTERNET SİTESİNDE YAPILAN AÇIKLAMA

Söz konusu kararnameyle görev yerleri değişen hakim ve savcılara ilişkin listenin yer aldığı HSK’nın internet sitesinde ise şu ifadeler kullanıldı:

2017 yılı adlî ve idarî yargı ihtiyaç kararnamelerine ilişkin çalışmalar, 9 Mayıs 2017 tarihi itibarıyla sonuçlandırılarak karara bağlanmıştır. Kararname sonrası adlî yargıda boş kalan kadrolara kura kararnamesi ile atamalar yapılacaktır. Meslektaşlarımızın görev yerlerinden ayrılmalarına yönelik tebligat ve müstemir yetki talebine ilişkin bilgilendirmeler daha sonra ilan edilecektir. Ataması yapılan meslektaşlarımıza yeni görev yerlerinde başarılar diler, kararnamelerin meslektaşlarımızın ailelerine, yargı teşkilatına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz.”

 

HSK 2017 İHTİYAÇ KARARNAMESİ YAYIMLANDI. BİLECİK’TE SON DURUM NASIL?
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin