HİZMET VERMEYE BAŞLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Kadın Spor ve Yaşam Merkezleri, Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge kapsamında belirlenen kurallar çerçevesinde vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı.

Bilecik Belediyesi ve Bilecik Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilecek sportif aktiviteler, oluşturulan randevu sistemi ile hizmet vermeye başladı.

Uzman eğitmenler eşliğinde aktivitelere katılmak isteyen vatandaşlarımız spor merkezlerine müracaat ederek, doldurdukları formda yer alan zaman listesine göre sportif faaliyetlere katılabilecek.

Salgın nedeniyle alınan önlemler neticesinde toplu seans faaliyetlerinin olmayacağı spor merkezlerinde uyulması gereken kurallar şu şekildedir:

1) Spor aktivitesi damlacık çıkışı ve hızını artırmaktadır. Bu nedenle sosyal mesafe en az 2 metre olarak uygulanacaktır

2) Üyeler randevu ile kabul edilecektir.

3) Yakın temas gerektiren egzersiz ve sporlar (fitness, step, yoga, pilates, zumba gibi grup egzersizleri ) yapılmayacaktır

4) Spor salonuna maskesiz üye alınmayacaktır. Spor salonunda da maske takmaya devam edilecektir.

5) Spor salonlarına girişte ateş ölçümü yapılacak, ateşi 38 dereceden yüksek olanlar spor salonlarına alınmayacaktır.

6) Ateş, öksürük, burun akıntısı, solunum sıkıntısı belirtileri olan, Covid-19 vakası veya temaslı olanlar spor salonlarına alınmayacaktır. Tıbbi maske takılarak sağlık kurumuna yönlendirilecektir.

7) Üyeler randevu ile gidecek ve randevu saatine uyulacaktır.

8) Spor salonuna giderken kişisel havlu ve malzemeler götürülecektir

9) Spor salonuna girmeden önce maske takılacaktır. Bu tip yerler ve genel olarak toplum içinde bez maske takılması yeterli olacaktır. Bunu yaparken bez maske kullanımı kurallarına uyulacaktır. Spor yaparken maske çıkarılabilecektir.

Buna göre;

Beşiktaş Mahallesi Kadın Spor ve Yaşam Merkezi, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri saat 09:00 ile 20:00 saatleri arasında hizmet verirken; Osmangazi mahallesi ( TOKİ ) Kadın Spor ve Yaşam Merkezi, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri saat 09:00 ile 20:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Hürriyet Mahallesi Kadın Spor ve Yaşam Merkezi ise Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri saat 09:00 ile 20:00 saatleri arasında hizmet vermektedir

HİZMET VERMEYE BAŞLADI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin