HİLAL COŞGUN TÜRKİYE SINIRLARINI DA AŞTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlimizin tanınmış ses sanatçısı Hilal Coşgun Türkiye sınırlarını da aştı.

Bilecik ve İlçelerinin yanı sıra Ülke genelinde yaptığı programlarda adını sıkça duyuran hemşehrimiz Hilal Coşgun’a Almanya’dan konser teklifi geldiği belirtildi.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Türk Musikisi Devlet Konservatuarında  tanınmış sanatçı ZARA’nın hocalığı eşliğinde ses ve şan eğitimi gören Türk Halk Müziği sanatçısı, İlimizin gururu haline gelen Hilal Coşgun’a yurt dışından da konser teklifleri gelmeye başladığı kaydedildi. Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Hilal Coşgun’un menejeri, bağlama ustası Mustafa Yıldırım olayı doğrulayarak görüşmelerin devam ettiğini ifade etti.Diğer yandan sanatçımız Hilal Coşgun’un piyasaya çıkacak olan yeni albüm çalışmalarının da devam ettiği gelen bilgiler arasında yer aldı.

MUSTAFA YILDIRIM:” GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR”

Yıldırım; “İlimizin gururu haline gelen Sanatçımız Hilal Coşgun verdiği konserlerle Türkü severlerin kalbinde taht kurmuş bir kardeşimiz. Kendisinin gerek İl dışında, gerekse de Televizyon programlarında İlimizin tanıtımına da büyük katkısı olduğunu düşünüyoruz. Bu anlamda Almanya’dan da bir konser teklifi geldi. Konserin günü ve içeriği hakkında görüşmelerimiz devam ediyor. Ayrıntıları netleştirdiğimizde daha detaylı bilgileri kamuoyu ile paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

HİLAL COŞGUN TÜRKİYE SINIRLARINI DA AŞTI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin