HER ZAMAN DESTEKÇİNİZ OLACAĞIZ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Çocuk Hakları İl Komitesi Temsilcileri ve Üyeleri, Vali Tahir Büyükakın’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

“HER ÇOCUK HAKLARINI SORUNSUZ YAŞAYANA KADAR”

Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla gerçekleşen ziyarette çocukların ve gençlerin bu ülkenin geleceği olduğuna vuru yapan Vali Büyükakın ”Çocukların sağlık, beslenme, barınma, barış içinde yaşama, eşit şartlarda eğitim görme, oyun oynama, şiddetsiz bir sosyal yaşamda temel insan hakları içinde gelişimlerimi sürdürmeye ihtiyaç ve hakları vardır. Bizler onlara bu hakları sağlamak zorundayız. Onlar bizim geleceğimiz. Her çocuk bu haklarını sorunsuz şekilde yaşayana kadar biz yetişkinlerin sorumluluğu ve çalışmaları bitmez, bitmemeli.” dedi.

 

 

HER ZAMAN DESTEKÇİNİZ OLACAĞIZ

Bilecik Valiliği olarak yapılacak çalışmalara destek vereceklerini dile getiren Vali Büyükakın, komitenin savaş mağduru, temel hakları karşılanmayan, çalışmak zorunda bırakılan, dezavantajlı ve engelli çocuklar içinde projeler planlamasını istedi.

 

 

VALİ’DEN PROJE ÖNERİLERİ

Çocuk Hakları İl Komitesi Başkanı Yasin Yasa, Bilecik genelinde çocuk hakları konusunda bilgilendirici çalışmalar gerçekleştirdiklerini ve bunu bir tiyatro oyunu ile ailelere ve çocuklara anlatacaklarını söyledi.

 

 

Yasa, komite üyeleri ile birlikte Vali Tahir Büyükakın ile yaptığı görüşmeden birçok fikir aldığını dile getirerek ”Valimizin bizleri yönlendirdiği gruplardaki çocuklar içinde çalışmalar başlatacağız. Kendisinin desteği ve fikirleri bize güç verdi.” dedi.

HER ZAMAN DESTEKÇİNİZ OLACAĞIZ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin