HEMŞEHRİMİZ MUSTAFA HOCA YURTDIŞINDA KONFERANS VERDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğretim görevlileri yurt dışında konferans verdi.

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Belge yönetimi bölümü öğretim üyesi ve bölüm başkanı Yrd.Doç.Dr. ve ekip arkadaşlarının Prag ve İrlanda’da katıldıkları konferansın oldukça verimli geçtiği kaydedildi.

 

Yrdm. Doç. Dr. Mustafa Bayter’in Bilecik’in Osmaneli ilçesi Büyükyenice köyünden olması, ayrıca Bilecik Ticaret Meslek Lisesi mezunu olması nedeniyle hemşehrileri ve okul arkadaşları tarafından övgüyle bahsedilmesine neden olduğu belirtildi.

 

 

CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Merkez İlçe Başkan yardımcısı Hüseyin Korkman,Sebahattin Çolak,Fedai Ateş, Erhan Toka, Tuncay Altın, Nihat Can gibi tanınmış isimlerin Liseden arkadaşları olan Mustafa hoca ve ekip arkadaşlarını başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

 

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü öğretim üyesi ve bölüm başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa BAYTER, “Innovation Management at Information Centers” adlı başlıklı bildirisi ile, bölüm öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Leyla KANIK “A TheoreticalApproachtothe Problem of Human Resources on Academic Libraries in ThePublicSector: Example of Turkey” adlı başlıklı bildirisi ile ve bölüm öğretim görevlilerinden Arş. Gör. Nisa ÖKTEM “Library Institution in Multicultural Life” adlı başlıklı bildirisi ile 19-22 Mayıs 2017 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti-Prag’da düzenlenen “7th AGP International HumanitiesandSocialSciences Conference” adlı bilimsel konferansa katıldılar.

 

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü öğretim üyesi ve bölüm başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa BAYTER, “The Development of theConcept of the Total Quality Management in Libraries toImprovetheUsers’ Satisfaction” adlı başlıklı bildirisi ile, bölüm öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Leyla KANIK “Using Information Technologies of Academicians: Example of YildirimBeyazitUniversity” adlı başlıklı bildirisi ile ve bölüm öğretim görevlilerinden Arş. Gör. Nisa ÖKTEM “Evaluation of Estates as an Information Source fortheProtection of theCulturalHeritage: TheSample of Turkey” adlı başlıklı bildirisi ile 23-26 Mayıs 2017 tarihleri arasında İrlanda-Limerick’de düzenlenen “9th QualitativeandQuantitativeMethods in Libraries International Conference (QQML 2017)” adlı bilimsel konferansa katıldılar.

HEMŞEHRİMİZ MUSTAFA HOCA YURTDIŞINDA KONFERANS VERDİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin