Haşim Balcı, “okul ihtiyaçlarınızı lütfen yerel esnaflardan yapalım”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Giyim Mensucat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haşim Balcı, “okul ihtiyaçlarınızı lütfen yerel esnaflardan yapalım” dedi.

Okulların açılmasına az bir süre kala Bilecik halkına seslenen Haşim Balcı çanta alınacaksa çantacıdan, kırtasiye alınacaksa kırtasiyeden, okul üniforması alınacaksa giyim dükkanlarından alınması gerektiğini belirtti.

Bilecik Giyim Mensucat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haşim Balcı, “Okulların açılacağına kısa bir süre kala okul ihtiyaçlarınızı lütfen yerel esnaflardan yapalım. Marketlerin kırtasiye ve okul malzemesi satmasının çok yanlış bir tutumdur ne olduğu belli olmayan markaları alarak çocuğunuzun sağlığını tehlikeye atmayınız. Çanta alınacaksa çantacıdan kırtasiye alınacaksa kırtasiyeden okul üniforması alınacaksa giyim dükkanlarımızdan yani yerel esnafımızdan yapalım unutmayalım ki küçük esnaf yaşarsa ekonomi canlanır. Süper marketlere de belediyelerin artık bir düzenleme yapıp her türlü ürün satma serbestliğinin kaldırılması, otopark zorunluluğu gibi düzenlemeler yapılmasını rica ederim herkese iyi bir eğitim yılı geçirmesini temenni ediyorum saygılarımla.” ifadelerine yer verdi

Giyim Mensucat Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı

Haşim Balcı

Haşim Balcı, “okul ihtiyaçlarınızı lütfen yerel esnaflardan yapalım”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin