GÜZELİM HATIRA ORMANI HAFRİYAT SAHASI MI OLDU?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te Polis Hatıra Ormanı’na dökülen hafriyat atıkları ile atıl durumdaki trafik eğitim pisti vatandaşların tepkilerine neden oluyor.

İstasyon – şehir merkezi istikametindeki güzergâh üzerinde bulunan, yıllar önce Polis Bayramı etkinlikleri kapsamında “Polis Hatıra Ormanı” adı verilip çam ağaçları dikilerek yeşil bir çevre oluşturulan alanın hafriyat atıklarıyla doldurulmasına vatandaşlar tepki gösterdi.

Polis Hatıra Ormanı’na atıkların kim tarafından ne zaman döküldüğü bilinmezken, ilimize giriş güzergahında olması ve Bilecik’e gelen misafirlerin bu kötü görüntü ile karşılanması da şehrimiz için olumsuz bir imaj yaratıyor.

2018 YILINDA YAPIMINA BAŞLANMIŞTI..

Yine Polis Hatıra Ormanı yanında bulunan alanda 2018 yılında 628 bin lira muhammen bedelle ihale edilen ve yapımına başlanan “Trafik Eğitim Pisti”nin inşaatının da halen bitmemiş ve atıl durumda olması da dikkat çekiyor.

“HİÇ HOŞ BİR GÖRÜNTÜ DEĞİL”

Diğer yandan, Whatsapp ihbar hattımız aracılığı ile söz konusu alanlarla ilgili talep ve tepkisini dile getiren duyarlı bir vatandaşımız,  “4 yıl evvel yapımına başlanan Trafik eğitim pisti amaçlı yapılan bina öylece atıl vaziyette duruyor. Üstüne üstelik yetmezmiş gibi tam da Bilecik’in girişine yol kenarına, Polis Hatıra Ormanı yanına atılan hafriyatlar hiç de hoş bir görüntü değil. Yetkililerin bu konuya derhal el atmalarını istiyoruz ” ifadelerine yer vererek tepkilerini gösterdi.

GÜZELİM HATIRA ORMANI HAFRİYAT SAHASI MI OLDU?
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin