Günüören Köyü Ulusal Basının Gündeminde

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Daha önce Osmanlı Devleti zamanından kalma tarihi konakları ile gündeme gelen Osmaneli İlçesine bağlı Günüören Köyü yerel seçimlere az bir zaman kala şimdilerde ise 7 muhtar adayı ile ulusal basının gündeminde.

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine az bir süre kala Belediye Başkanlarının yanı sıra Muhtar adayları da gündem yaratmaya devam ediyor.

 

Anadolu Ajansı Bilecik muhabirlerinin hazırladığı ve Bilecik’i gündeme taşıdığı bu haberde, Seçim sürecinin iyiden iyi hızlandığı bu günlerde Osmaneli İlçesi’ne bağlı Günüören Köyünde de tatlı bir seçim telaşı yaşanıyor.43 Seçmenin bulunduğu köyde 7 muhtar adayı kıyasıya rekabet ederken,8 oyu alan aday 31 Mart seçimlerinde muhtar seçilmiş olacak.

 

Muhtarlık seçimlerinin oldukça renkli geçeceği Günüören Köyü, ‘43 seçmen 7 muhtar adayı’ ile başta TRT olmak üzere ATV, TGRT Haber, Fox TV ve Ulusal TV gibi televizyon kanallarında geniş yer buldu.

 

Yüzleri gülümseten seçim yarışında Günüören Köyü’nde mevcut muhtar Osman Çakır’ın yanı sıra Necmi Çak, Necdet Bulgurcu, Mesut Gökkaya, Yaşar Çakmak, Murat Kan ve Mehmet Efe 43 seçmenden oy istiyor.

Günüören Köyü Ulusal Basının Gündeminde
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin