GÖLPAZARINA HAYIRLI OLSUN!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinin uzun yıllardır beklediği, ilçenin kalkınması için önem arz eden “Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi” için izin çıktığını Bilecik Milletvekili Selim Yağcı duyurdu.

Milletvekili Selim Yağcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

 

Müjdeyi bu akşam saatlerinde, Bilecik Milletvekili Selim YAĞCI verdi.

Değerli Hemşehrilerim, çok uzun zamandan beri çalışmaları devam eden, Gölpazarı ilçemiz ve İlimiz adına çok önemli olan Gölpazarı Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin kuruluşuna ilişkin onay Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından verilmiştir.

 

İlimize ve Gölpazarı ilçemize hayırlı olsun.Bu aşamaya gelinceye kadar katkısı olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Enerji Tabii Kaynaklar Bakanımız Kardeşimiz Fatih Dönmez ve Sanayi Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank olmak üzere, Emeği geçen; tüm Valilerimize, tüm Milletvekillerimize, tüm Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, İl Genel Meclis Başkan ve üyelerine, İl Özel İdaresi yetkilileri kamu personelimize ve herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa zamanda yapımını yine hep birlikte gerçekleştirmeye de olan inancım tamdır. Hep birlikte daha iyiye daha güzele..

GÖLPAZARINA HAYIRLI OLSUN!
Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
gölpa

yenişehir yolu müjdelerinden olmasın

Bizi Takip Edin