GÖLPAZARI YENİPAZAR YOLUNA SICAK ASFALT

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İl Genel Meclisi Mayıs ayı toplantılarının 4’üncü oturumu gerçekleştirilirken, gündeme alınan 3 madde görüşülerek karara bağlandı.

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

İl Genel Meclisi toplantı salonunda Osman Yılmaz başkanlığında gerçekleşen oturumda gündeme alınan ilk maddede Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün Karayolları 14’üncü Bölge Müdürlüğü Bursa yol bakım ağında bulunan Bilecik-Osmaneli, Bilecik-Sakarya il sınırı Gölpazarı şehir geçişinin protokol çerçevesinde sıcak asfalt yapılması talebi oy birliği ile kabul edildi. Böylece Gölpazarı Yenipazar karaolunun 3 km’lik kısmına sıcak asfalt yapılmış olacak.

 

Gündemin bir diğer maddesinde daha önce Bilecik Belediyesi ve Bilecik İl Özel İdaresi Müşterek Hizmetler Birliği’ne tahsis edilmiş olan Güner Orbay İş Merkezi’ndeki sinema salonunun tahsisi süresinin 5 yıllığına uzatılması talebi oy birliği ile kabul gördü.

 

Gündemin görüşülen son maddesinde ise, gayri sıhhi müesseseler ile umuma açık istirahat ve eğlence yerlerine işyeri açma ve çalışma ruhsatı vermek ve denetlemek görevi doğrultusunda verilen hizmet için alınan inceleme ve etüt bedellerinin değerlendirilmesi hususu komisyondan gelen rapor doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.

 

Son gündem maddesine istinaden Tavuk çiftliklerinin çevreye verdiği zararlar İl Genel Meclisi üyelerince uzun uzadıya tartışılırken özellikle Osmaneli’de bulunan tavuk çiftliklerinden gelen koku sebebiyle ilçe halkının rahatsızlıkları gündeme getirildi. Bunun üzerine tavuk çiftliklerinin çevreye verdiği zararların tartışılması sözlü önerge ile gündeme alındı.

 

GÖLPAZARI YENİPAZAR YOLUNA SICAK ASFALT
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin