GÖLCAN’A RAKİP ÇIKMADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“6.Dönem Başkan Oldu”

Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Yeniden Halit Gölcan Oldu.

Kültür sitesinde gerçekleşen olağan kongrede tek liste ile seçilen Gölcan 6.kez başkan oldu.

Başkanlıkta 21.yılını dolduran Halit Gölcan’ın 4 yıllığına yeniden seçildiği kongreye katılımın bir hayli yüksek olduğu gözlerden kaçmadı.

Divan başkanlığını Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifleri genel başkan vekili, Marmara 7. Bölge Birliği Başkanı, Bursa Esnaf ve Sanatlar Kredi Kooperatifi Başkanı Bahri Şarlı’nın yaptığı kongrede gündem maddeleri tek tek oylandı. Seçimler maddesinde tek liste ile seçilen yönetim kurulu üyeliklerine; Halit Gölcan, Mehmet Zeybek,Ercan Garip, Veli Çiçekli, Ahmet Korkmaz seçildi.

Yaklaşık 350 kişinin katıldığı kongreye ayrıca İlçelerin başkanları, Ticaret İl Müdürü Şinasi Balta, CHP İl Genel Meclis üyeleri Turgay Yılmaz ve Hikmet Turhan,Yiyecek ve İçecek Satanlar Odası Başkanı Ahmet Subaşı, Halk Bankası Bilecik Şube Müdürü Sadık Uğur Çürük, Müdür yardımcısı Muhammet Akkaya, Bursa Bölge Birliği Yönetim kurulu üyesi, Nilüfer Koop.Başkanı Ahmet Saldız, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Sevinen, Bilecik Koop.Başkanı Tamer Karuk ve kooperatifin üyeleri katıldılar.

GÖLCAN’A RAKİP ÇIKMADI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin