GENEL BAŞKAN ERBAKAN BİLECİK’E NE ZAMAN GELECEK?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan 11Haber’e özel açıklamalarda bulundu.

11Haber editörü Erhan Toka’nın sorularını cevaplayan Erbakan parti olarak tüm illerde ,ilçelerde ve beldelerde teşkilatlanma çalışmalarını bitirdiklerini belirterek köy delegeleri ve sandık görevlileri çalışmalarına başladıklarını açıkladı.Şahsı ve teşkilat yöneticilerinin tüm ülkeyi karış karış gezdiklerini açıklayan Erbakan; Ekonominin kötü yöneltildiğini, iç ve dış borcun giderek arttığını, cari açığın ise hat safhaya ulaştığını kaydetti.

Emeklinin ve asgari ücretlinin durumunun günden güne kötüye gittiğini söyleyen Erbakan, tarımda kendi kendimize yetemez hale gelindiğini, üreticilerin ürettiklerinin karşılığını alamadıklarını ifade etti.

“BİLECİK’E NE ZAMAN GELECEKSİSİNİZ?

“Bilecik’e Ne zaman geleceksiniz?”  sorusu üzerine Erbakan; “Bilecik teşkilatımız ile görüşüp en yakın sürede gelmek istiyoruz. Kendilerinden bu yönde bir davet geldiği takdirde geliriz tabi ki. Bu arada sizlerin aracılığı ile de Osmanlı’nın manevi kurucusu Şeyh Edebalı Hazretlerine  ve tüm Bilecik’li hemşehrilerimize de selamlarımı iletiyorum” ifadelerine yer verdi.

GENEL BAŞKAN ERBAKAN BİLECİK’E NE ZAMAN GELECEK?
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin